Poznáte pohlaví?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9053
3.1.11 12:57

Já vidím pindika, teda spíš pytlíka. Takhle to měl ten náš..ta boule mezi stehýnkama byl pytlíček..

Ale taky nejsem doktor, takže uvidíš za pár týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.1.11 12:59

Taky je to řešení,ale já jsem to nevydržela a muž také ne,tak jsem se zeptala a muž se na to hodně upnul,tak se mu pořád snažím vysvětlovat,že se to může změnit,ale on jako když neposlouchá :-( ,ale děkuji za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.1.11 13:00

Podívala jsem se a tipla holčičku, pak jsem si teprve přečetla, že dr tvrdí totéž. Nemá přece cenu to extra řešit, když t Dr řekl, co si myslí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
3.1.11 13:02

Co porad mate s tim upinanim se na urcite pohlavi? Sance je 50:50. Ani jedno pohlavi neni vic ci min. Preci zalezi na tom aby miminko bylo zdrave!!! :srdce:
Chtela jsem vedet co cekam. Mela jsem pocit ze to bude kluk. Od zacatku jsem ho oslovovala Kubicku a kazdy den se brisku omluvila kdyby to nahodou byla Lucinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.1.11 13:05

Podle mě je to holčička, podobnou fotku jsem měla u Klaudinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.1.11 13:07

Pravda,pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
3.1.11 13:51

Vidím holčičku :nevim: . Nám řekli holčičku na 100% na 3D UTZ. Bylo to opravdu nádherně vidět i pro nás laiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
3.1.11 13:58

Jasné kávové zrno, holčička :palec: . Já jsem také nemohla uvěřit, když Dr před vděma lety před vánoci řekl, že je to holčička. Mám tři kluky, tak byla taky vysněná :mrgreen: . A dneska mě tu fakt běhá rok a půl stará slečna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
3.1.11 14:09

Taky to vidím na holčičku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
3.1.11 14:36

Děkuji holky,za 3 týdny jdeme na 3D,tak snad mám tedy velkou naději,že se to co řek pan doktor a Váš názor nezmění :kytka: já už si přála první holčičku,ale byl to chlapeček a jelikož to bylo první a muž si chlapečka přál,tak jsem byla ráda a moc se těšila a ted po 10 letech bych moc a moc ráda holčičku,protože nevím jestli ještě 3 bude :think:Děkuji Vám moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
3.1.11 15:17

Já to teda vůbec nepoznám, pohlaví znát nechci, nicméně doktor už mi ho párkrát málem prásknul. Bylo by mi líto nemít to jako překvapení :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.1.11 16:24

Ahoj,ja vidim holcicku,ale nejsem dr. :wink: .
Tady je fotka naseho kluka,snad pomuze :lol: .

• Citovat
  • Upravit
240
3.1.11 16:38

Děkuji moc,jsi moc hodná no tento doktor má už dlouholetou praxi,sám má 2 holky a koukal 4 krát a říkal,že je velká šance na holčičku,že tam prostě pindu nevidí.Děkuji za názor a hlavně za fotečku,tak je to jiné než na té mé… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.1.11 17:07

Nemas zac :wink: .Ja mam fotku dcery a je to to same,co na tve fotce.Tak dej po 3D utz vedet,co ti rekli.

• Citovat
  • Upravit
379
4.1.11 10:38

Taky se přikláním a myslím že to bude holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí