Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já vidím pindika, teda spíš pytlíka. Takhle to měl ten náš..ta boule mezi stehýnkama byl pytlíček..
Ale taky nejsem doktor, takže uvidíš za pár týdnů…
Taky je to řešení,ale já jsem to nevydržela a muž také ne,tak jsem se zeptala a muž se na to hodně upnul,tak se mu pořád snažím vysvětlovat,že se to může změnit,ale on jako když neposlouchá
,ale děkuji za podporu.
Podívala jsem se a tipla holčičku, pak jsem si teprve přečetla, že dr tvrdí totéž. Nemá přece cenu to extra řešit, když t Dr řekl, co si myslí ![]()
Co porad mate s tim upinanim se na urcite pohlavi? Sance je 50:50. Ani jedno pohlavi neni vic ci min. Preci zalezi na tom aby miminko bylo zdrave!!! ![]()
Chtela jsem vedet co cekam. Mela jsem pocit ze to bude kluk. Od zacatku jsem ho oslovovala Kubicku a kazdy den se brisku omluvila kdyby to nahodou byla Lucinka ![]()
Podle mě je to holčička, podobnou fotku jsem měla u Klaudinky.
Vidím holčičku
. Nám řekli holčičku na 100% na 3D UTZ. Bylo to opravdu nádherně vidět i pro nás laiky.
Jasné kávové zrno, holčička
. Já jsem také nemohla uvěřit, když Dr před vděma lety před vánoci řekl, že je to holčička. Mám tři kluky, tak byla taky vysněná
. A dneska mě tu fakt běhá rok a půl stará slečna ![]()
Děkuji holky,za 3 týdny jdeme na 3D,tak snad mám tedy velkou naději,že se to co řek pan doktor a Váš názor nezmění
já už si přála první holčičku,ale byl to chlapeček a jelikož to bylo první a muž si chlapečka přál,tak jsem byla ráda a moc se těšila a ted po 10 letech bych moc a moc ráda holčičku,protože nevím jestli ještě 3 bude
Děkuji Vám moc ![]()
Já to teda vůbec nepoznám, pohlaví znát nechci, nicméně doktor už mi ho párkrát málem prásknul. Bylo by mi líto nemít to jako překvapení ![]()
Ahoj,ja vidim holcicku,ale nejsem dr.
.
Tady je fotka naseho kluka,snad pomuze
.
Děkuji moc,jsi moc hodná no tento doktor má už dlouholetou praxi,sám má 2 holky a koukal 4 krát a říkal,že je velká šance na holčičku,že tam prostě pindu nevidí.Děkuji za názor a hlavně za fotečku,tak je to jiné než na té mé… ![]()
Nemas zac
.Ja mam fotku dcery a je to to same,co na tve fotce.Tak dej po 3D utz vedet,co ti rekli.