Poznáte pohlaví?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
4.1.11 10:44

Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
4.1.11 10:46

Obdivuju vás, já vidím naprostý prd :mrgreen: Jen malá oprava, dle demografických měření se rodí o trošičku více holčiček, takže holka: kluk je poměr 53% na 47%. Ale to je vedlejší, hlavně gratuluji k mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
4.1.11 10:52

A já myslele,že je vždycky větší pravděpodobnost kluka než holky,protože jak se říká holka se dá splést a kluk ne,tak když se ještě z holky může vyklubat kluk,tak bych řekla,že kluk je vždycky větší šance než holka,ale asi jen omyl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
4.1.11 14:26

Já mluvila o rozložení žen/mužů v populaci, ne jak se doktor sekne :mrgreen: Ale je pravda, že za rok 2009 byl větší počet narozených chlapců 8-o Z celkového počtu 118348 narozených bylo 60368 chlapců a 57980 dívek. Asi si budu muset aktualizovat informace v oblasti demografie :-D

berunka27 píše:
A já myslele,že je vždycky větší pravděpodobnost kluka než holky,protože jak se říká holka se dá splést a kluk ne,tak když se ještě z holky může vyklubat kluk,tak bych řekla,že kluk je vždycky větší šance než holka,ale asi jen omyl :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
5.1.11 13:09

JanaK88 to muselo byt, protoze ja mam holcicku a v porodnici se vystridalo asi 5 zenskych na mym pokoji a ja jedina byla s holcickou, jinak sami kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.1.11 13:22

Já mám tchyni na porodnici a ta říkala to samé samé kluci se rodí,tak nevím,nevím a si to fakt muselobýt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.1.11 17:34

Maminky,moc Vám děkuji za Vaše odpovědi na toto téma a konečně Vám mohu říci po absolvování 3D ult,že čekáme....................holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
26.1.11 17:34

Tady se nám ukazovala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
21.3.11 15:24
berunka27 píše:
Maminky,po včerejší diskusi přidávám toto zajímavé téma ještě jednou.Určitě se Vám stalo,že Vám pan doktor řek pohlaví a udělal fotečku jako důkaz a pořád si nejste jista a hledáte podobné ultrazvuky pro porovnání či radu a názor u jiných maminek,tak sem můžete vkládat pohlaví miminek pro srovnání a psát své názory zda-li je to holčička či kluk podle zkušeností :?: Přikládám ještě jednou fotečku kde pan doktor říka,že pindíka prostě nevidí a udělal nám fotečku jako důkaz,ale já se bojím tomu věřit a upnout se na to,že je to naše vysněná holčička :srdce:

take si mylsim,ze to vypada na holcicku,je videt „kavove zrnko“ .)at at uz je to amlicke nakonec cokoli,dulezite je zdravicko,preji pohodove tehu!!

• Citovat
  • Upravit
240
21.3.11 16:21

Děkuji,holčička nám byla potvrzena i na 3D a na velkém ult ve 32tt:-),tak snad už se to nezmění:-) :-) Fotky 3D mám vložené zde,tak je i pohlaví :wink: Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
21.3.11 16:46

holky zajímal by mě váš typ na naše děťátko :-) dr říkal že to vypadá na holčičku,ale bylo to v 16tt že to není ještě jisté,uvidíme najisto příští týden,jde spíš o legraci co si myslíte vy :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
21.3.11 17:16

Já bych ráda poradila,ale tady nevím????Asi bych se přiklonila také k holčičce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
21.3.11 17:20
berusenka66 píše:
holky zajímal by mě váš typ na naše děťátko :-) dr říkal že to vypadá na holčičku,ale bylo to v 16tt že to není ještě jisté,uvidíme najisto příští týden,jde spíš o legraci co si myslíte vy :wink: :kytka:

jasna holka to mam to same gratuluji :dance:

• Citovat
  • Upravit
46867
21.3.11 18:31

Mne to prijde jako chlapecek :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.3.11 09:39

holky tak nám včera řekla dr že to je chlapeček :lol: :think: popravdě to byl trošku šok,ale hezký :lol: no 28.dubna jdeme na 4D ultrazvuk tak se těším a jsem zvědavá,co nám tam mimi ještě ukáže-jelikož te´d mělo skřížené nohy já tam prostě pinďu jako u malého neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí