Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Obdivuju vás, já vidím naprostý prd
Jen malá oprava, dle demografických měření se rodí o trošičku více holčiček, takže holka: kluk je poměr 53% na 47%. Ale to je vedlejší, hlavně gratuluji k mimi ![]()
A já myslele,že je vždycky větší pravděpodobnost kluka než holky,protože jak se říká holka se dá splést a kluk ne,tak když se ještě z holky může vyklubat kluk,tak bych řekla,že kluk je vždycky větší šance než holka,ale asi jen omyl ![]()
Já mluvila o rozložení žen/mužů v populaci, ne jak se doktor sekne
Ale je pravda, že za rok 2009 byl větší počet narozených chlapců
Z celkového počtu 118348 narozených bylo 60368 chlapců a 57980 dívek. Asi si budu muset aktualizovat informace v oblasti demografie ![]()
berunka27 píše:
A já myslele,že je vždycky větší pravděpodobnost kluka než holky,protože jak se říká holka se dá splést a kluk ne,tak když se ještě z holky může vyklubat kluk,tak bych řekla,že kluk je vždycky větší šance než holka,ale asi jen omyl
JanaK88 to muselo byt, protoze ja mam holcicku a v porodnici se vystridalo asi 5 zenskych na mym pokoji a ja jedina byla s holcickou, jinak sami kluci
Já mám tchyni na porodnici a ta říkala to samé samé kluci se rodí,tak nevím,nevím a si to fakt muselobýt ![]()
Maminky,moc Vám děkuji za Vaše odpovědi na toto téma a konečně Vám mohu říci po absolvování 3D ult,že čekáme....................holčičku ![]()
berunka27 píše:
Maminky,po včerejší diskusi přidávám toto zajímavé téma ještě jednou.Určitě se Vám stalo,že Vám pan doktor řek pohlaví a udělal fotečku jako důkaz a pořád si nejste jista a hledáte podobné ultrazvuky pro porovnání či radu a názor u jiných maminek,tak sem můžete vkládat pohlaví miminek pro srovnání a psát své názory zda-li je to holčička či kluk podle zkušenostíPřikládám ještě jednou fotečku kde pan doktor říka,že pindíka prostě nevidí a udělal nám fotečku jako důkaz,ale já se bojím tomu věřit a upnout se na to,že je to naše vysněná holčička
take si mylsim,ze to vypada na holcicku,je videt „kavove zrnko“ .)at at uz je to amlicke nakonec cokoli,dulezite je zdravicko,preji pohodove tehu!!
Děkuji,holčička nám byla potvrzena i na 3D a na velkém ult ve 32tt:-),tak snad už se to nezmění:-)
Fotky 3D mám vložené zde,tak je i pohlaví
Děkuji moc ![]()
holky zajímal by mě váš typ na naše děťátko
dr říkal že to vypadá na holčičku,ale bylo to v 16tt že to není ještě jisté,uvidíme najisto příští týden,jde spíš o legraci co si myslíte vy
![]()
Já bych ráda poradila,ale tady nevím????Asi bych se přiklonila také k holčičce ![]()
berusenka66 píše:
holky zajímal by mě váš typ na naše děťátkodr říkal že to vypadá na holčičku,ale bylo to v 16tt že to není ještě jisté,uvidíme najisto příští týden,jde spíš o legraci co si myslíte vy
![]()
jasna holka to mam to same gratuluji ![]()
holky tak nám včera řekla dr že to je chlapeček
popravdě to byl trošku šok,ale hezký
no 28.dubna jdeme na 4D ultrazvuk tak se těším a jsem zvědavá,co nám tam mimi ještě ukáže-jelikož te´d mělo skřížené nohy já tam prostě pinďu jako u malého neviděla ![]()