Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky,po včerejší diskusi přidávám toto zajímavé téma ještě jednou.Určitě se Vám stalo,že Vám pan doktor řek pohlaví a udělal fotečku jako důkaz a pořád si nejste jista a hledáte podobné ultrazvuky pro porovnání či radu a názor u jiných maminek,tak sem můžete vkládat pohlaví miminek pro srovnání a psát své názory zda-li je to holčička či kluk podle zkušeností
Přikládám ještě jednou fotečku kde pan doktor říka,že pindíka prostě nevidí a udělal nám fotečku jako důkaz,ale já se bojím tomu věřit a upnout se na to,že je to naše vysněná holčička ![]()
tak já nevím.mě to příde jako kluk ale nejsem doktor ale ten to přeci pozná,snad tak mu zkus věřit že je to holčička.my se to máme dozvědět za týden,tak jsem taky zvědavá jak blázen.a holčičku chceme taky,kluky už máme ![]()
ať vám dr řekne cokoli tak 100% jistotu budete mít až se narodí
upínat se na pohlaví je blbost, stejně ho budete mít rádi i kdyby se vám z kluka stala holka:)
To určitě je,ale každý si něco přeje a není na tom nic špatného i přesto,že se narodí třeba opak přání a stejně ho budem milovat ![]()
tohle jsme měli na ultrazvuku dvakrát (holka) po třetí tam bylo něco jinýho (kluk)
![]()
ja vubec nevim, podle me to je stejne nejlip videt primo na utz, my to meli dobry, u prvni dcerusky to bylo videt suprove, no a ted to je taky videt´, ze tam jsou tri nozky ![]()
To je tedy velmi zajímavé to vidím poprvé v životě,děkuji.Já vím,že je jedno na jednu stranu co to bude,ale mylsím,že je ještě spousta jiných maminek co je toto téma zajímá at to dopadne jak to dopadne a není toto téma vůbec špatně myšleno jen včera bylo diskutováno pozdě večer a spousta maminek určitě nesedí do půlnoci na internetu.
no znami se taky stalo, ze jim tvrdili, ze cekaji holku, meli vse ruzove, i kocar a hups on to byl kluk ![]()
Děkuji holky za odpoved,jak včera napsala jedna maminka toto téma zajímá určitě spoustu maminek a každá někdy hledala radu. ![]()
Za 3 týdny jdeme na 3D,tak to bude překvapení,jen mě štve,že muž se na holčičku moc upnul,když už kluka máme.Dám Vám určitě pak vědět jak to dopadlo ![]()
Taky vidim kavove zrno. Jinak tahle honba za pohlavim me minula,ja to proste vedet nechtela a byla jsem zasvecena az po porodu
a jestli budu mit nekdy druhe mimi,udelam to same ![]()