Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dnes mi dr napsala do těhotenské průkazky "dilatace hrdla - 2 " co to přesně znamená u zbytku mám - 1
Ahojky to by mělo znamenat asi že se ti zkracuje děložní čípek a začínáš se otevírat. V kolikátém týdnu jsi? Já měla minule 1 u zbytku 0 a pak jsem musela za 14dní znova na kontrolu byla jsem teprve ve 21tt a pak když jsem tam šla tak to bylo v pořádku dnes jdu do poradny tak jsem zvědavá jak to bude vypadat teď.
No tak to je asi normální když máš takovýhle nález Já dnes byla na kontrole a jsem z toho zase nějaká špatná, dr se opět nelíbí nález na děložním čípku od minule se mi délka zase zkrátila takže otevírání asi pokračuje, chce mě zase za 14 dní vidět, soce mi ještě práci nezakázala, ale musím se prý hodně šetřit, nesmím cvičit, ani chodit plavat, dokonce i milování hrozně opatrně a mám se taky objednat na tu cukrovku a to se dělá u nás ve Slaným v nemocnici a chodí se i na prohlídku tak mi říkala ať se objednám na 14. ledna že ona bude sloužit v nemocnici a že by mě ráda viděla osobně, že by se mohlo stát kdyby mě viděl jiný doktor tak že by si mě tam s títmto nálezem mohli nechat, že záleží na koho bych narazila, ale že i když i jí se to toho 14. nebude líbit že si mě tam nechá taky.
takže mám zase před sebou dlouhých 14. dní myslím si e asi ani celý leden v práci nedochodím.
ahoj cetla jsem tvuj pribech a musim sebou sohlasit ze je to heske rodit a nejheci jak uvidis po prve svoje dite
to prvi je tak ze se oporad budi ale poak se to spravi a dude lepsi spinkat
Už je to spinkání lepší, akorát nás ještě k omu trápí bříško, ale s tím už taky docela dobře bojujeme, je to náš adílek ![]()
to ma i moje mala problemi s briskem a skousim vechno mozne a jsem se te chela zeptat ty svoji ceru budes ockovat na rotain ja prmislim ze jo prosim napis my
ahojky já dám na radu lékaře a ten doporučuje spíše prevenar, je tam víc ochraných látek.
ahoj jo to my taky nabila a premisim jesli jo nebo ne ale rotavin ji to necham dat i kyz muze myt stoho teploti a zvraceni jsem se te chela zeptat muzu si te pridat do pratel
![]()
Ahoj holky dnes mi dr napsal do průkazky dilatace hrdla 1 a u zbytku všeho taky jedničku co to znamená? Jsem 37+6 děkuji