PP Pliko nebo Sí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
30.12.09 21:36

Ahoj Natašo, koukám, že se ve vozítkách vyznáš, mohla bys mi prosím poradit? Potřebuji golfky jak do lehčího terénu (štěrková cesta) tak do MHD i hodně skladné do auta s větším košíkem na nákupy. Měřím 185 cm, tak aby madlo bylo řádně vysoké a Prcek taky není drobek, už teď má 78 cm. Spíš robustnější golfky, do 10 kg je to vpohodě. Musí být polohovatelné úplně do lehu (i nožičky) mladý rád na procházkách spí, nevěřím že ve dvou letech to bude jinak a nechci, aby se klimbal v sedě. Moc se mi líbí právě Pliko, proto to tu sleduju, ale odrazujě mne ta délka stupátka, nánožníku a zádové opěrky, jak tu někdo psal, nic pro dlouhány :cry:

Příspěvek upraven 30.12.09 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.12.09 21:44

Natašo, no jo, nakonec jsem dopadla takto :lol: Ale musely zvítězit jiné priority, než je lehkost. I jsem si ho v obchodě několikrát zvedala a přijde mi, že je to v klidu. Ale též jsem ráda, že jsem vybrala :mrgreen:

Jako o té vachrlatosti jsem už četla, ale brala jsem to s rezervou - přece jenom pro každého je vachrlaté něco jiného. Ale nezbývá mi, než s tím souhlasit.

Ještě jsem se dívala na Cybex Onyx a ten mi přišel takový tvrdý - že by se dítko mohlo práskat o ty boky - Pliko je mnohem polstrovanější (ale zas je to jiná kategorie, to je jasné).

Jo, tak s tím nacvakáváním nevím, já jsem myslela, že Pliko jak Pliko… Ale v popisu píšou „možnost připevnit autosedačku Peg Pérego Primo Viaggio“, tak by to snad jít mělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.12.09 21:47

Gino, Samík má 75 cm, nad hlavou měl ještě místa dost a nožičky mu ani nepřesahovaly tu „podnožku“ (jak se tomu nadává?) :lol: Tak snad to tak hrozné nebude… Prodavačka mi říkala, že Pliko jsou z těch nejdelších - pak ještě Multiwaye, ale Pliko je prý kvalitnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.12.09 23:33

Gino, já myslím, že právě Plika jsou pro dlouhány… délka lehu je údajně 82 cm.. nevím, sama jsem neměřila, ale myslím že Angua jo, nebo se pletu? štěrk, no nevím, žádné golfky podle mě nejsou do terénu!! ale v pohodlí pro dítě tyhle vedou..

a zrovna jsou docela skladné, protože se neskládají do deštníku = nejsou dlouhé, a neskládají se jako sporťák = nejsou široké. skládají se jako do deštníku, ale kola jdou k sobě a délka = délka zádové opěrky, nejlpeší je se ale mrnout na nějaký obrázek. třeba tady: http://www.eshopbaby.cz/…erego-p2521/ n

nánožníky jsou u PP krátké, fakt na nohy, ale beru to tak, že je to ochrana proti sklouznutí deky,kterou bych použila na přikrytí.. nebo bych nekoupila completo, ale bez nánopžníku. a zkusila nánožník emitex.

bohužel, košík u golfek, to není nic snadného. ten u plika je prostě standard. nemí malý, ale není obr..ale zas můžeš pověsit tašky na rukojeti.. velké koše mají jen některá gracca (citysport, zas není dlouhý a nemá poloh nohy), a pak babydesigny (názvy bych musela hledat, tiny a pár dalších..), ale tam je zas trochu jinde kvalita. pak chicco simplicity, ingl., espresso, PP aria /opěr bez nohou, spojená rukojt, skládá se jako sporťák..)

ještě má obrovský košík Safety 1st advancer, prodává ho babypark a malvik, mají jen červený a prý snad šedý (i kdyžna netu není). nemá poloh nohy, ale je to opěrka, nohy nevisí, kamarádky holčička v něm spala ještě ve 22m a že není drobek, je větší než vojta..(pak jim ho zrasili v letdale :()

pak mě napadly klasické staré dobré carrery http://www.spuntik.cz/…golfky-akce/ košík mají slušnýa dá se vyskládat. ale zas je to sporťák, skládá se tak. nevím, je je na to délkově., ale kamarádky syn se vozil v nomadovi ještě ve 2 letech a spal tam..
nebo se ještě koukni na hauck condor, taky by nemusel být špatný, ale haucky jsou obecně těžší (proto nižší cena..). ale do lehu jde. podložka nohou taky.. http://www.eshopbaby.cz/…-k123-page3/

jo a raději bych se pokusila u plika sehnat kol 09, v té nové prý už nejsou ty dobré pásy, které umožňovaly dětem pohyb, už sjou to klasické, co je přicvaknou ke kočáru :( nevím, proč to změnili :( :nevim: kouklaa jsem, na detskem raji maji nějaké slevy.. snad za 5.5tis plika..

angua - mi se spíš líbí topaz nebo calisto,ale s tím boucháním o konstrukci je to asi u všech stejné.. holt pliko je fakt jiná kategorie…

ježiš, já toho vždycky navymýšlím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.12.09 23:47

Díky moc za výklad. Takhle jak to čtu přeci jen vítězí to Pliko, tak po novém roce to půjdem omrknout v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.09 00:22

Natašo, to mně taky, ale měli jenom Onyx :mrgreen: Ale to bouchání u Topazu myslím problém je - jsem četla v nějaké diskuzi a fakt to na mě nepůsobilo dobře…

Nakonec jsem to neměřila, pouze přiměřovala podle dítěte a přišlo mi to OK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
31.12.09 09:55

Mě psala jedna maminka, že má podle přeměření 9Ocm pevný podklad + 3cm navíc jen vyztužená látka. Tedy pliko. Anguo a můžu se ještě zeptat, jestli budeš brát completo nebo classico? A barvu tu titanio? :-D

• Citovat
  • Upravit
50725
31.12.09 10:56

Barva bude titanio - drahému se sice víc líbí ten zelený (cedro to je?), ale prý si mám koupit co chci :mrgreen:
Nakonec jsme po debatě zvolili classico. Zvažovali jsme i completo, není to velký rozdíl, ale nánožník kdyžtak pořešíme časem a pláštěnku moc nevyužívám ani na kombinaci - prostě v dešti nejezdím, tak bude snad stačit nějaká levnější univerzální, když nás déšť někd ezaskočí. A zbude nám o tisícovku víc na vozíček za kolo, na který Samíkovi šetříme taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
31.12.09 13:38

A našla si někde to titanio kolem 5 tisíc? Já budu asi kupovat tu papaiu, taky classico. Ty dvě kila navíc oproti síčku nejdou tak moc. :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
31.12.09 13:44

Tu ho mají za 5400,– http://www.delfinek.mimishop.cz/katalog.php?… . Já zkusím v pondělí zajít k nám do toho obchodu, kde se holedbají, že ti dají cokoli za nejnižší cenu, kterou si najdeš na netu. Mám tak od nich o 1000,– levnější postýlku než jinde v kamenných obchodech u nás. Tak to zkusím uhrát na těch 4998,–, i když je to jiná barva, uvidíme… Přinejhorším mi to dá za těch 5400,– a zkusím najít ještě levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
1.1.10 17:21

Holky, teď jsem si ješte našla, že váhy u kočáru jsou bez koleček a tak. a většinou to dělá tak 2kg navíc. Myslíte, že těch 8kg u plika je konečných, nebo má 10???Nezkoušel ho někdo náhodou doma převážit???Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
50725
1.1.10 17:32

Snad se mi ho podaří příští týden pořešit, tak ho pak převážím - jestli se nikdo nenajde. Ale těžkala jsem ho v ruce a přijde mi v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.1.10 19:45

ahojte..

ja mam doma PP Sí…a je super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...