PP Pliko nebo Sí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
katkaaaaa
27.12.09 10:14

http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?…

Nahoře najeď tuším na čtvrtou stránku, mají to tam opačně, od začátku do konce. :-)

• Citovat
  • Upravit
266
29.12.09 21:14

Ahoj, taky jsem vybírala mezi těmito dvěma a nakonec vybrala Plika. Jsem s něma max. spokojena, chtěla jsem je používat od 6m dítěte a na to mi byly doporučeny ve známém obchodě raději tyhle. Jsou opravdu pohodlné pro prcka i pro mě.Sí je prý vhodnější pro starší děti (raději kolem 1,5 let).
Malýmu je teď 13m, má něco málo přes 10kg, 80cm, v zimní teplé bundě a fusaku ( máme vložnou tašku I´COO - upravenou na fusak, takže dost velký) se vejde. Nad hlavou má ještě hooodně místa, a to i když leží. Můžu na dotaz přeměřit. Nevím, jak má Si řešeno upínání boudy na bocích či vzadu. Na PP pliku jsou patenty i na bocích, takže všechno hezky přiléhá a nikde nefouká. Mám podobný - otevřený kočár jako Si (Maxi Cosi City) a tam ta bouda pěkně vlaje :-?

Příspěvek upraven 29.12.09 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.09 21:37

Já to vidím též na to Pliko… Ta diskuze o Síčku na Koníkovi mě teda moc nepřesvědčila… Jako hlášky typu - všem upadly zadní poklice, na košíku mám už dvě díry, ale jinak je dokonalý… No nevím :lol:

Pak jsem četla diskuzi o Pliku a chválili… Nevím, jestli nevytáhnu zítra drahého na výlet na kočárky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
30.12.09 12:05

Angu, to jsem si nějak nevšimla.O těch poklicích. 8-o 8-o Já se pořád taky rozhoduju.

• Citovat
  • Upravit
barlaz
30.12.09 12:11

Ještě mě napadlo, myslíte, že kdybych si koupila pliko clasico, našila dolů půlu zipu, mohla bych na něj připínat nánožník z gt3?

• Citovat
  • Upravit
50725
30.12.09 13:47

Bych s tím zipem měla strach ohledně záruky… Jestli to není velký zásah :think: Já plánuju nějaký univerzální a asi až na příští zimu - nebo uvidíme…

Kopíruju ty příspěvky s poklicema :mrgreen: Je to na straně 52, jeden na str. 3:

sjuzocka • 1d, snž • 9. červenec 2009 ve 23:16
Ahojte,aj my ho mame, je superny, len 3 chybicky krasy, odpadli puklice zadne (esteticka vada) ale daju sa nalepit a bude pokoj, kosik na moj vkus prilis nizko,normalne ked tam dam svetev tak je spodok len 1 cm od zeme, po par dnoch sa mi vysuchali 2 diery,uz je to v reklamacke a potom si ho pripnem vyssie,vymyslim daky zlepsovak. No a vrzganie. Inak je fakt uzasny, zlozeny ma len 1 meter takze v kufri uplne vzadu nacpany ani nevieme ze tam je. Jo a je v porovnani s inymi fakt lahunky. Lahsi som videla len mclaren guest mod co som mala moznost vyskusat. Moj maly ma 9 mes. Madlo na to nie je, sice vraj pasuje od chicco liteway ale tak nasilu ho tam treba dat ze sa moze vazne poskodit. Ale nam madlo nechyba,aj ked som myslela ze bude…

standu • 1d • 10. červenec 2009 v 08:51
sjuz, nam puklice este neodpadli, to vrzganie sa da (velmi vrzgalo zadne pruzenie, ale WD40 to vyriesil, chcem ho nastriekat kam sa len da ), kosik ma aj nas uz 2 diery ja chcem skor spevnit dno, nejakou sololitovou doskou, takou sirokou a dlhou ako sa len bude dat, aby sa vaha nakladu rozlozila, kazdy druhy den chodim na nakupy, tak to nevedeli vymysliet nieco pevnejsie??
tiez som najprv velmi banovala (pri objednavani) to madlo…ale vobec nam nechyba

sjuzocka • 1d, snž • 10. červenec 2009 ve 12:36
standu, puklice su len otazka casu :D radim ti straz si ich.. :)) zatial som stretla v bratislave asi 3 maminy co mali tento kocik a vsetky mali odpadnute puklice. no a ten kosik, podla mna ho nespevnili kvoli tomu golfacovemu skladaniu. a ked som vcera bola kosik reklamovat a som im povedala ze je to nestastne riesene tak kukali na mna stylom co som s tym stvarala a ze este nikto sa na to nestazoval ale tie puklice to hej uz cakaju kamion s puklicami :D

jannicka • 1d • 20. červenec 2009 v 10:01
mali sme ho medzi prvymi predali po troch tyzdnoch ale nebude to asi znackou ale tym ze nam golfove palice a plastove kolieska nevyhovovali. ale musim povedat ze vrzgal strasne kosik uplne nahovno a kamoske tiez odpadli puklice uz ich nenasli…celkovo je to taka hrkotalka ktora sa neda ovladat jednou rukou ale asi ako kazdy podobny golfac…tento ma aspon styri kolesa a nie sest ci osem a celkom vyzera…my sme nakoniec isli do bugaboo bee, je to samozrejme cenovo brutal rozdiel, je to strasne drahy kocik :( ale nam stoji zato sme velmi spokojni

casy30 • 1d • 1. srpen 2009 v 07:53
tak som vyvetrala síčko v grécku a nemám slov malý v ňom cez deň krásne spinkal pri mori, boli s ním perfektné presuny i po kamenistých chodníkoch,ľahulinko ovládateľný jednou rukou, čo je pre mňa po pliku P3 veľká vzácnosť kočík sme mali až do lietadla, takže keď ho bolo treba rýchlo zložiť, tak to bola paráda..ale hlavne je ľahulinkýýýýý. malý si v ňom sedel ako kráľ, lebo je úžasne priestranný, nehovoriac o tom, že má samostatné polohovanie nožičiek a dá sa dať úpne do lehu.akurát som v grécku nechala puklice ale o tie tuším prišla každá mamina a madlo, to mu absolútne nechýba…ja som nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
30.12.09 15:43

No to je teda síla. A co jsou ty puklice, myslí tím ty středy koleček?

• Citovat
  • Upravit
50725
30.12.09 15:48

Já myslím, že buď ty středy nebo celé ty „hvězdice“ - každopádně se mi nelíbí, že bych měla kupovat kočár za 5000,– s tím, že mi z toho bude něco odpadávat 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
30.12.09 16:48

No to tedy jo.

• Citovat
  • Upravit
50725
30.12.09 19:40

Tak už jsem je viděla - oba dva - a jdu jednoznačně do Plika. To Síčko mi přijde fakt takové lehce vachrlaté. Jako asi dobré, když to chce někdo jenom na dovču nebo sem tam do MHD, to by mi zase přišlo v pohodě - já počítám, že bych s ním jezdila prakticky denně a to už je třeba něco pevnějšího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
30.12.09 20:17

Angu, tak to se máš. U nás prostě není k vidění ani jeden. Teď jsem zjistila,kde mají pliko, ale sí ani jedno snad na celé moravě. Nechceš se rozepsat trošku obšírněji, prosím, co je super na pliku a co se ti líbilo na sí a tak. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
50725
30.12.09 20:36

Tak Sí mají na prodejně ve Zlíně - www.kocarky-zlin.cz . Nevím, odkud jsi, jestli je to pro tebe moc daleko…

No to se mi hlavně zdálo takové vachrlaté - když jsem s ním zahýbala ze strany na stranu, tak se kývalo dost a tak jak když chrastilo :lol: Jinak mi obecně vadí kratší a užší sedadlo, to, že prý odpadávají ty „puklice“ a nelíbí se mi košík - že se prověšuje. Samozřejmě je výhoda, že je o 2 kg lehčí, než Pliko a po složení je o cosi menší. Akorát je to prostě na úkor toho, že je vachrlatější.

Pliko se mi zdá bytelnější, má delší opěradlo, Samík v něm měl celkem dost místa, snad prý lepší košík (na ten jsem se zapomněla podívat, ale měli v něm nánožník, pláštěnu a ještě cosi a nic na zem neviselo - navíc kamarádka v něm prý tahá velké nákupy a OK) a líbí se mi to stupátko pro starší dítko. Hlavně na mě prostě působil pevněji a kvalitněji - jako vhodnější pro každodenní používání. I s ohledem na to, že nemáme zrovna drobečka. Kromě toho kdybych se u druhého dítka zbláznila nebo tak něco, můžu si na to dokoupit i nacvakávací korbu (ale nepřijde mi to jako špatný nápad, náhodou - na nákupy a tak…) :lol: :lol: :lol:

Ještě jsem měla v ruce Patron Vega, ale u toho mi vadilo, že nemá polohovací nohy a má úplně debilní (s prominutím, ale fakt) polohování té zádové opěrky. Jinak hezký :lol:

Pak jsem ještě slintala na Britaxem Vigour 4+, což už je teda 10 kg sporťák, ale strašně moc se mi líbil. Fakt nevím, že jsem takové věci neviděla, když jsem kupovala kočár :zed:

To jen pro doplnění všech mých zážitků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
30.12.09 20:53

Děkuji. Já jej sice chci jen do MHD. Jsem od Opavy, takže do Zlína je to kus. No v pondělí se na to pliko zajedu podívat. Škoda, že tu není to sí. Anguo, ještě jednou díky.

• Citovat
  • Upravit
10482
30.12.09 21:10

pardon, že sem lezu ale jsem ráda, že si Angua vybrala :D a koukám, že od lehkých golfáčků sse dostala až k Pliku :)
a jsem moc ráda, že nejsem sama, kdo si myslí, že Sí je vachrlaté :D já ho viděla v babystaru, jen jsem si ho vyvezla z té řady a zas ho vrátila zpátky… fakt ne.. jané energy se viklá méně. a s těmi puklicemi a košíkem mě to jen utvrdilo, že sí se jim moc nepovedlo…

tak vzhůru do Plika, myslím že zklamaná nebudeš, kdybych chtěla klasický golfky na každodenní ježdění od útlého věku (pod 9 m), rozhodně by vyhrálo Pliko nebo Zippy. (nebo možná cybex :wink:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barlaz
30.12.09 21:34

Aještě holky, to pliko se dá vysvléct každé a vozit sedačku nebo jen ve verzi naked.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4