Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo zkušenost s těmato službama? Musí být balík zabalen do pravidelných tvarů? Hlavně o to mi jde
Děkuji za rady ![]()
Januliiik píše:
Máte někdo zkušenost s těmato službama? Musí být balík zabalen do pravidelných tvarů? Hlavně o to mi jdeDěkuji za rady
pplku je to asi jedno, posilala jsem takovy patvar a vzali. Ale mam pocit ze s nima musis mit smlouvu jak to presahne urcitou vahu
já chtěla přes pplko poslat kočár který jsem prodala a šla jsem do kolen když mi řekly částku za dopravu
zuzka.mamka píše:
já chtěla přes pplko poslat kočár který jsem prodala a šla jsem do kolen když mi řekly částku za dopravu
ja platila asi tri stovky ![]()
no já chtěla poslat slalom, z krumlova do jičína a chtěly po mě přes tisícovku
zuzka.mamka píše:
no já chtěla poslat slalom, z krumlova do jičína a chtěly po mě přes tisícovku
po mne puvodne taky, ale chlap pak uzavrel smlouvu jako podnikatel a pak to jde levneji
tak to teda čumí, já potřebuju poslat sáňky, ale za takovou sumu se mi teda nechce.
A čd nikdo nezkoušel?
já nevim no, já posílám všechno přes českou poštu a doposud bez problémů
zuzka.mamka píše:
Januliiik píše:
já tak posílala loni sáňky a chtěli něco přes 200 a nevím kolik by si za ně řekli letosjen kvůli tomu, že baík má nepravidelný tvar
zuzka.mamka píše:
A co zkusit sehnat krabici?
kattkka píše:Januliiik píše:A co zkusit sehnat krabici?
já tak posílala loni sáňky a chtěli něco přes 200 a nevím kolik by si za ně řekli letosjen kvůli tomu, že baík má nepravidelný tvar
zuzka.mamka píše:
Januliiik píše:
to zkusím, ale ani loni jsme nesehnali
zuzka.mamka píše:
A co ji vytvorit z vice krabic takhle me cosi doslo taky.Bylo videt ze to emlo vice druhu a zabalene v papire.
kattkka píše:Januliiik píše:A co ji vytvorit z vice krabic takhle me cosi doslo taky.Bylo videt ze to emlo vice druhu a zabalene v papire.
to zkusím, ale ani loni jsme nesehnali
zuzka.mamka píše:
jakmile se to posílá jako neskladný balík hned jde cena nahoru, ale s tím pplkem si myslím že by to větší výhra nebyla
Ahoj, já posílala ČD kurýrem dětské kolo, obalila jsem ho bublinkovou folií a vzali mi ho bez problémů, stálo to 190,– korun.
U PPL už funguje i tzv. svoz za hotové (řidič to vyzvedne u tebe doma), tzn. nemusíš s nimi mít uzavřenou smlouvu, ale jdou tak poslat pouze balíčky ve tvaru balíku do 50 kg.