Solná jeskyně Brno

3115
19.9.11 11:32

Solná jeskyně Brno

Holky která solná jeskyně v Brně je dobrá, nebo prostě ve které jste byly spokojené? Chci začít chodit s malým a nechci vybírat jenom podle toho která je nejblíž:-). Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
19.9.11 11:39

Chodili jsme na Makovského nám., je tam i maličký dětský koutek v budově, takže když jsme přišli dřív, tak si tam malý pohrál. Uvnitř jeskyně je velké akvárko s pěknýma rybkama a spousta dětských hraček a malinká lehátka. jsou tam vyhrazené hodiny jen pro maminky s dětmi.
Pak je prý dobrý jeskyně na Dvořákove u kavárny Manner, ta je prý jediná v Brně odvětrávaná, takže se tam nemnoží bakterie, jako v ostatních jeskyních. Ale já osobně jsem tam nebyla, chodí tam ale kamarádka se synem a je moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
19.9.11 11:48

my teda do solné jeskyně nechodíme, ale je vyhlášená na ul.Orlí. Někteří si chválí jeskyňku ve Filii na Lesné- dajís e tam nahradit zameškané hodiny plavání, nebo se dá jít jen do jeskynky. Pak je tuším dobrá v králově poli v obchodním domě aldiana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
19.9.11 11:49

Díky, mrknu na to:-).
Jenom nevím jak je to na té Dvořákové, tam jsem chtěla ale ta kavárna už je zavřená a na web té jeskyně se taky nemůžu dostat:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
19.9.11 12:02

Sakra, ta kavárna je zavřená? :( My jsme tam chodili do dětské herny, škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie