Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky která solná jeskyně v Brně je dobrá, nebo prostě ve které jste byly spokojené? Chci začít chodit s malým a nechci vybírat jenom podle toho která je nejblíž:-). Díky.
Chodili jsme na Makovského nám., je tam i maličký dětský koutek v budově, takže když jsme přišli dřív, tak si tam malý pohrál. Uvnitř jeskyně je velké akvárko s pěknýma rybkama a spousta dětských hraček a malinká lehátka. jsou tam vyhrazené hodiny jen pro maminky s dětmi.
Pak je prý dobrý jeskyně na Dvořákove u kavárny Manner, ta je prý jediná v Brně odvětrávaná, takže se tam nemnoží bakterie, jako v ostatních jeskyních. Ale já osobně jsem tam nebyla, chodí tam ale kamarádka se synem a je moc spokojená.
my teda do solné jeskyně nechodíme, ale je vyhlášená na ul.Orlí. Někteří si chválí jeskyňku ve Filii na Lesné- dajís e tam nahradit zameškané hodiny plavání, nebo se dá jít jen do jeskynky. Pak je tuším dobrá v králově poli v obchodním domě aldiana.
Díky, mrknu na to:-).
Jenom nevím jak je to na té Dvořákové, tam jsem chtěla ale ta kavárna už je zavřená a na web té jeskyně se taky nemůžu dostat:-(.
Sakra, ta kavárna je zavřená?
My jsme tam chodili do dětské herny, škoda ![]()