Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,
co je pravdy na tom ze konci firma Chicco? Co se pak bude dit s pripadnymi reklamacemi???? ![]()
Taky jsem nic takového neslyšela. Nejlepší budeš mít napsat přímo na ně
http://www.chicco.cz/
Tak mozna je to blbost, kamoska mi prave rikala ze zkrachovali a je pravda ze v Brne zrusili velky chicco obchod… asi napisu primo jim a uvidime ![]()
1299 píše:
Tak mozna je to blbost, kamoska mi prave rikala ze zkrachovali a je pravda ze v Brne zrusili velky chicco obchod… asi napisu primo jim a uvidime
co já vím, tak od 1.9.naopak zdražili své zboží. Kdyby zkrachovali, měli by výprodej.
Ahojky, taky o tom nic nevim. To by bylo napsane na jejich strankach a tam nic neni. Jen asi zavreli obchod v Brne, ale jinak nezkrachovali. Na Smichove jejich prodejna normalne funguje.
Pokud by opravdu zkrachovali, tak jsou povinni vyřizovat reklamace. Ze zákona musí uvést na Živnostenském úřadu, kde reklamace berou nebo kde je mají zákazníc zasílat.
Urcite nezkrachovaly, sklady a reklamacni oddeleni normalne funguje!!!!
8petule8 píše:
A odkud máš tu informaci?
Zavreli u nas prodejnu a pak mi kamaradka rikala ze jich zavreli vic protoze zkrachovali a pry to i nekde psali… Ja osobne nic takoveho nenasla proto se ptam zde
Já bych to uvedla na pravou míru…
To, že skončil obchod v Brně, který se jmenoval Chicco ještě neznamená, že končí distribuce Chicca v ČR.
Výrobky Chicco do ČR dováží firma Piccoĺlo s.r.o. a ta určitě nekončí… zřejmě skončil obchodník, který prodával Chicco, ale určitě i jiné značky ve své prodejně.
Je to překroucená informace, takže bych nešířila paniku a nikdo se určitě nemusí bát o případné reklamace…
Ahoj holky,
na stránkách Chicco píšou, že zítra 11.11.2011 otevírají novou prodejnu na Černém Mostě ![]()
V týdnu se tam chystám podívat, tak Vám dám vědět, jaký to tam je… škoda, že se tam nedostanu na to otevíraní, mají na vše slevu 11% ![]()
Tak to je skoda,tak to jsem propasla. Ale pujdu se tam urcte podivat. ![]()