Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tery16
aha, to je blbý. A to mi nechával balík u sousedů, že mi ho prostě musí dneska předat, že jinak mu to strhnou z platu. Nebo chtěl, že napíše, že už mi ho předal a předá mi ho druhý den. Fakt borec.
No uvidím psal ze do 12h tady bude tak pak napisu co a jak:-) prinejhorsim si sednu s balikama pred barak a budu cekat do 15h na pritele:-D
Já nikdy neměla problém, pomohli mi vynést taky několik věcí, vždycky ochota
Ono vždycky záleží na tom řidiči. Někdo je ochotný, jiný si splní svoji povinnost za první dveře (či co) a jede dál. My máme taky supr pána. Sice vždycky spěchá, ale když přiveze něco většího (třeba 30 kg balíky granulí) tak mi to vždycky donese až do domu. Zato pošťačky jsou tu vyloženě přeochotný a evidentně je vůbec prudím už tím, že sem musí jet. Já vždycky razím heslo, že s úsměvem jde všechno lépe - takže když hezky slušně a mile poprosíš pána o odnos, tak to třeba vyjde ![]()
Jo je vlastně fakt, že jednou jsem otevřela v lodičkách a mini a to byl ochotnej přeochotnej, třeba by to pomohlo ![]()
Tak mi to donesl az ke deveřím ale asi jen proto že neměl na vrácení a šel semnou domu pro drobne
![]()
@Žirafátko no jelikož jsem ve 32tt tak spíš vypadam jako male hrosatko tak by mini a lodičkyy mohly působit jiným dojmem:-D