Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaou máte prosím zkušenost s PPL? Když je poprosíte pomůžou vám s balíkem? mají mi dovézt kočár a přítel není doma. Jsem v 32tt a moc se mi to teda nechce tehat samotné. Děkuji za odpověď ![]()
@Lucioza
mi privezli nove pneumatiky, kdyz jsem byla tehotna a chlapec mi je hodil az do garaze. ale to byl mlady, vysmaty, ochotny kluk, tak nevim, jestli to je standard nebo jsem narazila na vyjimecne ochotneho jedince ![]()
Tak zkusenosti ma dve. A obe diametralne odlisne
. Jeden mi to vynesl do tretiho patra, kdyz jsrm poprosila a ani jsem nebyla tehotna.Byli to bedny k televizi vysoke a tezke.Dala jsem mu 50,– na pivo
A druhy mi odsekl, ze neni stehovak, praskl dvermi a odjel…Takze asi tak ![]()
No nic moc hele, kamarádce dovezli PPL dřevěnou postýlku pro starší dítko, byla ve 38tt, a řidič to vyhodil před vrátka, a moc se netvářil, tak ho poprosila aspoň na zahradu, ale do baráku to už musela tahat sama.
Ale třeba bude tvůj řidič větší gentleman. ![]()
@Lucioza
Ahoj, tak až ti budou ráno v den dovozu volat tak se rovnou slušně zeptej. A pokud ne, tak se rovnou domluvte na druhý den a někoho si sežeň (pokusí se dovézt tuším dva dny po sobě, pak odesílají zpátky)..
@kjhui on ani nevolal jen napsal sms
@sara1000 no při mém štěstí si to budu muset vytahnout i z toho auta:-D
každopádně když bude neochotny tak mu řeknu ať mi to doveze zítra už tak nás straší že budu rodit dřív tak bych nerada porodila u balíků ![]()
Já jsem zatím měla vždycky štěstí a dali mi balík domů tak, abych mohla pořádně zavřít dveře. Klidně i za druhé dveře, abych nemusela hlídat schody atd.
@Lucioza to víš, že se s tím netahej. Myslím, že mají povinnost ti to dát za první zavřený dveře. Z auta jsem zatím nikdy nic netahala, vždycky mi to donesli domů, max po domluvě občas nechám balík na dvoře.
Mi přivezla kočárek taky PPL a chlápek mi ochotně vše (3 balíky) donesl až do bytu (1p)
Jinak jsem celkově s PPL maximálně spokojená, ráno vždy zavolá, že má balíček a že tady bude kolem 12-13 hod (ten čas je jiný u každé trasy u mě vždy tenhle) a vždy tady v danou dobu byl, prozvoní mě, když zastaví (skoro denně vozí něco do prodejny vedle v baráku) takže vím, že mám čas děti dát bezpečně do postýlek a vyběhnout ven si to převzít
Mně přivezli balík, když jsem byla těhotná a chlapík se nabízel, jestli s tím nepotřebuju pomoct, že by mě nechtěl mít na svědomí, kdyby se mi něco stalo ![]()
Ne, nechal mě nést 20 kilovou televizi v obrovský krabici (úhlopříčka přes metr) tak, že jsem pro ní musela do auta a ještě si jí vytahnout do patra. On prostě odjel. Jo a nikdy nevolají dopředu, prostě přijedou…tak nevím, jestli je to placená služba, nebo jestli to zrušili..
![]()
Je to jen a jen o lidech, bez ohledu na to jestli je to PPL, DPD, GP nebo ČP. Hlavně to jde poznat v době dovolené, kdy jede jiný řidič než jezdí obvykle. Osobně mám u nás problém jen s GLS.
@Etcetera78 tak to jste měla super:-)
@Žirafátko tak snad budu mít více štěstí než vy ![]()
Já mám vždycky moc fajn řidiče, nejsem těhotná a stejně když veze těžší věci tak nabízí že mi to do prvního patra hodí-takovej mladičkem příjemnej řidič
A taky vždycky volá a když se nedovolá tak pošlou sms, ať se mu ozvu nebo s časem doručení a když vím, že nebudem doma tak mu volám ať to doveze další den. Za mě velká chvála
Dokonce když se nám to jeden týden nehodilo kolem té 12 co tady většinou jsou, tak nám to dovezl v 8 večer ![]()
@Žirafátko Teď jsem cosi objednávala a přímo v tom e-shopu měli poznámku, že PPL nemají povinnost předem informovat. Tak nevím, co je na tom pravdy?
Mě se zatím ozvala každá společnost, co takhle jezdí a neměla jsem problém s žádnou z nich. Akorát se mi často ozvou těsně přetím, než přijedou - např. za půl hodiny přijedeme… Pro mě je lepší, když pošlou sms. Jednak se ozvou už brzo ráno a jednak máme doma blbý signál na volání.