Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobrý den,pokud je to koupeno od fizické osoby,je na vzájemné dohodě dořešení přepravného.Ze slušného jednání bych mu přepravné uhradil.Pokud jde o právnickou osobu,jste povinnen přepravné uhradit.Hezký den
Potřebovala bych poradit. Potřebuji poslat kočár, ale i když ho složím a zabalím, tak nebude mít přesný tvar balíku. Je to u PPL velký problém? vezmou mě to? A když to na jejich stránkách objednám, tak řidič si pro to přijede ke mě domů? Nebo to musím nést někam na jejich pobočku? Děkuji.
Když mi kamarad chce poslat balík přes ppl a zaplatí za přepravu budu ja potom muset take neco platit když mi ho přivezou za rychlou odpověď předem děkuji
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli když chci poslat balík tak jestli musím udělat objednávku přes internet ale pro mě by bylo lepší to donést na nějakou pobočku a odeslat to na pobočce tak sem se chtěl zeptat jestli je to nějak možné a kde se nachází pobočka firmy PPL v Ostravě předem děkuji za odpověd a úsilí pomct mi. Děkuji
Dobrý den taká chtěl bych se zeptat jestli když chci poslat balík tak jestli musím udělat objednávku přes internet ale pro mě by bylo lepší to donést na nějakou pobočku a odeslat to na pobočce tak sem se chtěl zeptat jestli je to nějak možné a kde se nachází pobočka firmy PPL v Ostravě předem děkuji za odpověd a úsilí pomct mi. Děkuji
Dobrý večer, mám dotaz ohledně PPL.
Budu prodávat autosedačku a kočár, vezme mi to PPL? když by nebyl ve tvaru klasického balíku? nedokážu si představit, že bych našla tak velkou krabici ![]()
posílala jste to některá takto? kolik vás to stálo?
díky za odpovědi ![]()
Ahoj všichni, já si asi sedím na vedení potřebuji poradit. Chci poslat balík ppl v kterým prodávám náký věci, vyplním jejich dotazník, oni přijedou a já jim zaplatím přepravu a jak od tý osoby dostanu peníze za ten balík a za tu přepravu
Dobrý den potřeboval bych poradit :našel jsem si na bazaru jednu věc domluvil jsem se s majitelem 14 dní jsem čekal než to pošle a jednoho dne jsem se rozhodl že mu napíšu že to nechci tak jsem mu napsal a on mi na druhý den psal že už je to poslaný. co se stane se zásilkou když ji nepříjmu a budu něco platit ? Děkuji za odpověd´