Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poradíte postup,když chci poslat balík přes PPL?Kolik si účtují za balík?
všechno se dozvíš přímo na jejich stránkách a pak se vyplňuje objednávka
http://www.ppl.cz/main2.aspx?…
snad ti to pomůže:)
tady jsou informace, já využívám jen PPL a max. spokojenost ![]()
nepochopila jsem jak se platí za jejich službu,peníze předám řidiči nebo jak to u nich funguje?? ![]()
Ano řidiči. Vytvoříš objednávku a řidič dovaze daňový doklad s částkou.
monikalysa píše:
Ano řidiči. Vytvoříš objednávku a řidič dovaze daňový doklad s částkou.
aha,děkuji a jak on pozná váhu a míry balíku??
monikalysa píše:
To musíš zadat ty, při objednávce, když vyplňuješ na netu…
jj už jsem to našla,já myslela jestli on to neověřuje jestli jsem si váhu třeba nevymyslela menší ![]()
No oni to pak převáží na centrále a asi kdyby to neodpovídalo, budeš muset doplatit ![]()
monikalysa píše:
No oni to pak převáží na centrále a asi kdyby to neodpovídalo, budeš muset doplatit
tak to jo
děkuji za info.....a ještě jestli můžu otravovat,mně když přijde od PPL balík tak je tam vždy jejich nálepka s adresou,ale tu já nemám tak napíšu adresu na balík a tu nálepku tam dávají na centrále PPL
![]()
No to jsem taky nevěděla, ale on ti ji přiveze a nalepí na balík. Já si PPL nemůžu vynachválit, teda až na ty prachy ![]()
děkuji,já pročítám jejich stránky,ale tyto otázky pro neználky tam jaksi nemají
nebo nevidím
ahoj vsichni a ja mam dotaz kdyz posilam balik pres ppl a posilam ho nekomu ktery to ma platit jak to udelat jde to na dobirku ?
@market12 píše:
ahoj vsichni a ja mam dotaz kdyz posilam balik pres ppl a posilam ho nekomu ktery to ma platit jak to udelat jde to na dobirku ?
nejde, u PPL muze soukroma osoba poslat balik pouze bez dobirky, na dobirku holt musis na postu ![]()