Kvůli covidu nemohu pracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6827
29.1.21 22:14
@michaela.aleachim píše:
omyl kdyby nebyl Covid a nebít vládním nařízení tak by neměl důvod aby mě zaměstnavatel neprodloužil smlouvu, když sem svoji práci 3 roky dělala jak sem měla a zaměstnavatel byl spokojen.. Bohužel DÍKY COVIDU nemá zaměstnavatel příjem a tím pádem NEMÁ KVŮLI COVIDU PENÍZE… a řeči o tom že dostává peníze od státu tak je to taky mimo rozhodně mu stát neproplatí všechno možná tak něco málo na platy ale rozhodně nezaplatí zastavení provoz pronájem kanceláří apod..

takže pokud to pořád nevidíš je mi tě upřímě líto.. Nebýt covidu tak x firem není na pokraji krachu…

a to tvoje že mají mít něco naspořeno tak je docela mimo jako kdo s firem má rezervu na rok dva tři? a můžu ti říc že jsem pracovala v železnoiční dopravě a ani teď u Čd kam jsem přešla to není o moc slavnější a to je státní podnik.. opět lidé doma na překážkách kdy nemají plný plat vypadá to na propouštní.. osobní ohodnocení na minimum a tak dalé…

takže pořád budeš tvrdit že za to COVID nemůže? prosím t už raději mlč a nebuď trapnej..

Jak muzes mit po trech letech prace u jednoho zamestnavatele smlouvu na dobu urcitou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.1.21 18:38

@Pavlik Morozov úplně normálně vláda to priklepla už je to dlouho, že nemusíš dávat po roce smlouvu na dobu neurčitou. Zaměstnavatel můžu dávat smlouvu na dobu určitou jak dlouho chce. Jinak skrz Covid jsou i teď mizerné platy. Ja teď naštěstí už práci našla, ale taky na druhém konci města jsem ráda aspoň za za to. A ty buď rád že jsi na tom dobře. Kdyby se tě to tykalo nepsal by jsi takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
30.1.21 21:07
@civikk píše:
@Pavlik Morozov úplně normálně vláda to priklepla už je to dlouho, že nemusíš dávat po roce smlouvu na dobu neurčitou. Zaměstnavatel můžu dávat smlouvu na dobu určitou jak dlouho chce. Jinak skrz Covid jsou i teď mizerné platy. Ja teď naštěstí už práci našla, ale taky na druhém konci města jsem ráda aspoň za za to. A ty buď rád že jsi na tom dobře. Kdyby se tě to tykalo nepsal by jsi takto.

Presne zneni nevim, ale tusim ze to bylo neco ve smyslu, ze dvakrat ti muze dat na urcito a pak uz na neurcito. Kazdopadne se smlouvou na dobu urcito bych nesouhlasil po x prodlouzeni. To by musely byt sakra vyhodne podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
31.1.21 16:13

@Pavlik Morozov vážně to bylo dřív, ze za rok už musí dát smlouvu na dobu neurčitou teď už můžou jak dlouho chou prodlužovat ještě jsem si rikala že to je fakt hrozny co ta vláda schválí, že si v podstatě nemůžete vzít ani hypotéku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
31.1.21 19:28
@civikk píše:
@Pavlik Morozov vážně to bylo dřív, ze za rok už musí dát smlouvu na dobu neurčitou teď už můžou jak dlouho chou prodlužovat ještě jsem si rikala že to je fakt hrozny co ta vláda schválí, že si v podstatě nemůžete vzít ani hypotéku. :think:

A kdy se to menilo? Ja ctu, ze smlouva na dobu urcitou muze byt sjednana pouze dvakrat po sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
31.1.21 20:30

Smlouva na dobu určitou může být sjednána max. 2× po sobě a pak se musí dát doba neučitá.
Ale první smlouva na dobu určitou může trvat maximálně 36 měsíců a ta druhá také max. 36 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.21 17:51

Zdravím vás,

Pokus máte instragarm a chcete si přivydělat nebo získat nové sledujicí doporučuji :palec:
https://likegram.cz/?…
Kdyby někdo z vás potřeboval poradit nebo se o něčem informovat napište mi :) třeba na instragram: kikbac1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí