Práce a problém s dostupností dopravy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9200
14.8.26 16:05
@Snopy123 píše: Více

Jasně, ať jezdí na kole, ale přece by to nemusel být extra problém, kdyby ji manžel v zimě (když je sníh nebo náledí) do té prace vzal, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
14.8.26 16:06

.

Příspěvek upraven 14.08.26 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
14.8.26 16:07
@izabe píše: Více

Ano občas, náledí, slejvák jak kráva, zima, vichřice. Ne pravidelně jako podmínku zaměstnání na ráno a odpoledne.
Zakladatelka má problém se všemi situacemi, protože tam není bezpečno a je tma.
Nebavíme se o situaci 15× za rok, kdy zrovna padají trakaře a člověk je rád, že si nerozbije papulu jen otevře dveře baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.26 16:14
@Anonymní píše: Více

Tak pak bych si našla práci v docházkové vzdálenosti nebo aby Ti navazovalo MHD…asi už nebudeš tedy nejmladší, tak na pár let…ale já si to neumím představit, od 18 mám auto furt k dispozici je to už 21let a nechtěla bych být na někom závislá…mamka taky řídí od 18, tetě to strejda zatrhnul a chudák je závislá, kam ji manžel odveze a když byl bezmocný, tak byl rád, že ho moje mamka zavezla do nemocnice…tchýně taky neřídí a je taky závislá, kam ji chlap odveze :roll: naopak jedna moje kolegyně si dělala nebo obnovila řidičák před šedesátkou, aby mohla jezdit za rodinou do Prahy…

• Citovat
  • Upravit
4704
14.8.26 16:19

No tak do zimy klidně může mít hotový řidičák. :kytka: a může vesele drandit do práce sama. :kytka: A asi bych se posnažila pokud nemají rezervu ani na ŘP a nějaké auto.
To když manžel rozstřelí to čím jezdí do práce, tak jsou bez auta úplně? ˇČím bude jezdit? Nějakou plečku seženou za 30, nebude to zázrak ale pár km do práce a domů to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
14.8.26 16:20

Pokud se jedná o pracoviště někde za městem, nebo prostě bokem, kde je liduprázdno, tak to bych taky měla strach jezdit sama na kole. Vlastně bych měla strach v deset večer i sama někde ve městě. Nebo i ráno, když je tma jak v pytli. Ale zkusila bych nastoupit a třeba po seznámení by se našel někdo na spoluježdění. A když ne, ve zkušebce bych odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11470
14.8.26 16:44
@Anonymní píše: Více

To je to, co říkám vždycky, že řidičák v 18-ti je základ :D! Když na stará kolena změníš práci a pak jsi v prd.eli ;)
No nic, jezdí na kole, mezi základní výbavu patří světlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.8.26 16:59

Zkusila bych to a uvidíte, jak to půjde. Dopředu vám to nikdo neřekne. Chodím každé ráno ve 4:45 lesem na vlak už několik let. A asi 2× jsem potkala srnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102339
14.8.26 17:01
@Keyllah píše: Více

Jo, ja bych tedy ke své práci nechtela mit za povinnost pro nekoho jezdit kdo vi kdy jezdit, když rano vstavam, protože se boji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102339
14.8.26 17:04

Ne, podle me je lepší jezdil na elektrokole ci kolobezce, případně si poridit ten bezridicakpvy skutr, nez ukolovat partnera, ze pro bude jezdit. Ano, nereknu výjimečně, ale rozhodně by to nemelo byt pravidlem a podminkou nastupu do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41800
14.8.26 17:18
@j.a.n.i1 píše: Více

tak to je i o tom vzájemném vztahu, já nemám problém pomoct partnerovi při hledání práce a klidně ho tam ze začátku vozit, než si to zařídí. Někdo by to neudělal a bral by to jako „povinnost“, ok, každý jsme nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41800
14.8.26 17:19

ale ona psala, že na to ted nemají peníze, je delší dobu bez práce! to jsou takové knížecí rady…tak pokud je problém ji občas vyzvednout, než si domluví spolujízdy, udlá řidičák, nebo našetří na elektorkolo, takat teda raději sedí doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102339
14.8.26 17:38

Ale ono to neni o občasném vyzvednuti, že, ona sama nechce jezdit vůbec. A psala o ridicaku a aute, naklady na nejake elektrické priblizovatko jsou nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41800
14.8.26 17:44

ještě to ani nevyzkoušela, neví jestli někdo další bude jezdit, jestli se neosmělí na tom kole…ale tak asi je jednodušší to ani nezkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24989
14.8.26 17:45

Přesně, jak píše @j. a. n. i1, udělej si řidičák na skútr. To je něco jiného než kolo, to bych se taky bála teda. A nebo hledej něco jiného no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat