Práce a problém s dostupností dopravy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak ještě je možnost, že by tě někdo odvezl, když se nebudeš mít MHD jak dostat. Popř se zkusit zeptat kolegu, kteří také dojíždějí a jedou kolem tebe (přispěla bys na benzin).
Kolo není špatné, ale v zimě to asi nepůjde takhle jezdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě mě napadlo jezdit s někým, což by šlo v případě stejné směny, což ale nikdo kvůli mně plánovat nebude. Řidičák si už na stará kolena dělat nechci, navíc manžel autem jezdí do práce, kam se jinak nedostane. Druhé auto je kvůli financím nereálné.
- Citovat
- Upravit
@vedma007 je to na kole pár kilometrů, není to daleko, ale trasa kolem řeky, špatně osvícená a ne úplně bezpečná. Proto jsem psala, že bych se tudy tak brzy ráno a večer jezdit bála.
- Citovat
- Upravit
Tak pokud se tam nedostanete MHD a jiná možnosti není když vyloučíme to kolo, tak asi není co řešit ne. Dostupnost je nejdůležitější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tak pokud nic z toho nejde, tak tu práci vzít nebudeš moct, když nemáš vyřešenou dopravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cestovatelka 1
Máte pravdu. Největší problém je to v zimě. Hlavní je ta ranní, tam opravdu nevím, jak to vyřešit. Jen je to slušná nabídka za hezké peníze, proto to tolik zvažuju. Hledám práci už delší dobu a v našem regionu je těžké něco rozumného najít.
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 ano, mohl. Ale vstává brzy ráno do práce, tak nevím, jak dlouho by ho to bavilo 🙈
- Citovat
- Upravit
tak pak to budeš muset zvladnout na kole s tím, že když to pujde domluvíš se s nějakým kolegou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak dlouho?
vzdyt je to otázka pár minut a při směnách párkrát do týdne?
ale další příjem do rodiny by rád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jezdím do práce na kole celoročně, včetně zimy. Vynechám snad jen když je náledí. Za mě stačí se jen vhodně obléknout. Takže pro mě by to překážka nebyla. A k té bezpečnosti, já se tohohle nebojím, komu by se chtělo čekat někde u řeky na ženskou až pojede večer z práce?
- Citovat
- Upravit
A jéje … Zas jedna nic nejde a všechno je problém. ![]()
Proč bys nemohla pár km jezdit na kole? Co je na té cestě tak strašně nebezpečného?
Sem tam tě hodí manžel a je to …
Nebo si udělej řidičák na auto… Koupíš si starou vránu za pár korun, ta ti na těch pár km bude stačit.
Ale jó … ono je zase lehčí kňučet doma, jak práce není, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj chápu. Tchán takto vozil tchyni každý den ráno na vlak vedle do vesnice jelikož nebyl spoj a vstával kvůli tomu snad o hodinu a půl dřív. Ale zase u vas by to nebylo denně.
Pokud by sis hodně finančně polepšila tak bych zvážila ten řidičák a nějaký levný auto na pár km by ti mohlo stačit. Já sem mela kdyby obyč Feldu a zlatý auto, díly za pár korun.
V zimě po tmě a třeba na sněhu bych se bála ze se vysekam nebo me někdo srazí.
Ale kdyz bylo hezky tak sem na kole do práce jezdila taky a bylo to super.
Příspěvek upraven 14.08.26 v 15:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chtěla bych se poradit, možná slyšet váš názor.
Mám možnost práce na zkrácený úvazek, ranní od 5:30, odpolední do 22hod. Jsou mezi tím i mezisměny, takže se směny v týdnu různě kombinují. Práce není daleko, ale dostupnost MHD je tam mizerná. Na ranní a z odpolední se MHD nedostanu. Je možnost jezdit na kole, ale je to cesta odlehlá od města, v dnešní době se prostě bojím. Nemluvě o ježdění na kole v zimě, dešti, sněhu. Řidičák bohužel nemám. Jinak je to hezky placené, práce kterou znám.
Myslíte, že řeším blbosti nebo mám oprávněné obavy?