Práce na zkrácený úvazek pro samoživitele - byli byste pro?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nečetla jsem celé, jen kousek, jeste budu docitat. Ale ve tvé situaci zkrácený uvazek nic neřeší. Budeš pravděpodobně casto na OČR, málokdo te dlouhodobě zamestna a je jedno kde a na jaký úvazek.
Vim, ze za to nemůžeš, ale tudy cesta nevede.
Tady se dá zkrácený uvazek, nebo úprava smen sehnat dobre. On o ne paradoxně neni zase tak velký zajem, protože to bývají fakt male peníze.
Příspěvek upraven 29.07.26 v 13:14
@Anonymní píše: Více
A on ten otec s dítětem tráví nějak významně hodně času, že by mu vadila větší vzdálenost?
Dobrý právník by si s tim mohl poradit. Neplatí otec, nebo jen nějaké minimum, měli by platit i jeho rodiče.
- Upravit
A přesto bys od takových lidí chtela pomoc s dítětem??
A vubec, ses dost drsná. Lidi ti tady píšou rady, vyhledávají práci, organizace a kdo ví, co ještě a ty kopeš, že nic z toho nejde.
Mi připomínáš syna. Kdyz mu nejdou oblict ponožky, jde bos.
Kdyz nic nejde u tebe, nebudeš mít práci/vyšší alimenty/jakékoliv finance navíc.
A omlouvání toho chlapa (nebo spis parodie na nej) je úsměvný. On už to nedal..Tak at si dá víc práce, aby ti finančně mohl pomoct vic. To už by zvládl?
Nový partner je to poslední, co budeš řešit.
Nejsi špatná. To nikdo netvrdí. Já si to taky nemyslím. Spíš jsi unavená z toho všeho. Zkus se oprostit tady od některých rýpavých komentářů. Pročti si s klidnou hlavou rady a příspěvky uživatelek které se ti snaží pomoc. Není jich tu zase tak málo. A postupně je začni zkoušet realizovat.
Teď je otázka, jestli bys ze zkráceného úvazku + častého očr měla víc peněz než teď. Počítala sis to?
Tak to jsem asi pochopila špatně, protože jsi psala, že se od vás odstřihli, protože chtěli zdravě dítě a ze nemají povinnost hlídat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat