Práce na zkrácený úvazek pro samoživitele - byli byste pro?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@inkakřivák píše: Více
mhm, proto ze začátku na nic neodpovídala, jen pořád psala, že to není její problém, když už dotazů bylo moc, tak se do toho zamottala ![]()
@Snopy123 píše: Více
a po nocích s autistickým dítětem vystudovat vš také moc nejde, většinou mívají obrácený režim, co tu maminky píší
Ja chápu, že to nemáš jednoduchý, ale pokud nenapíšeš vše, tak ti tady někdo těžko poradí.
@Anonymní píše: Více
covidové období skončilo na jaře 2022, když začala válka na Ukrajině, všude skončilo, v celé ČR
No nevím, kdo tu lže. Ale já tu potřebu nemám. A ano, není povinnost tu psát. To máš pravdu. Tak nepiš, stejně nevíme, co chceš.
Příspěvek upraven 29.07.26 v 14:21
není povinnost sem psát vůbec nic, ani dotazy o rady, když nic nejde
Do těch lží a polopravd se začínáš docela zamotávat. Buď jsi troll nebo trpíš bájivou lhavostí.
@stinga No já mezi 3.00 - 6.00 denně pracovala, pak se dítě plně budilo a byla to jediná doba, kdy jsem mohla pracovat bez chyb. Sice se šíleně spavém dítětem, ale jindy prostor moc nebyl. Zbytek jsem dělala s dítětem přes den na ruce. Ale tedy byl to mazec. ![]()
Příspěvek upraven 29.07.26 v 14:22
ani ne, sice by mě zajímalo, k čemu je ti vysoká, když pak děláš uklizečku a prodavačku, ale raději už nic
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat