Práce na zkrácený úvazek pro samoživitele - byli byste pro?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
no ale když nemůžeš najít zaměstnání, tak se musíš pohlídnout po jiném řešení
A koukala si na tu práci z domova co ti posílala Anička? Protože pro tebe bude řešení jedině práce z domova.
Hele, jestli nás trochu netrollíš? Rodina nikdy nepřišla s tím, že by mi pomohla. A vždy mě jen kritizovali i za to, že žiju. Byla jsem nimi mlácená, aby bylo jasno. Byla jsem vždy zbitá až do krve, všude modřiny, protože jsem jim kazila život, už od narození. Ale VŠ jsi údajně vystudovala… Začínám Ti nevěřit.
tady píšeš, že se postižení zjistilo až několik let po narození - za kolik let se zjistilo, když teď jsou dítěti 4 roky?
@884135 píše: Více
až teď?
nejdříve psala, že rodina nedala to, že dítě není zdrav**í, ** později přidala, že ji mlátili od narození
@stinga píše: Více
Nějak se nám anonymní do toho začíná zamotávat.
tak zaměstnání ti tady nikdo nesežene, Anna ti posílala inzeráty, ostatní ti radili, ať jdeš do zdravotnictví nebo do sociální služby - ty píšeš, že nic nejde,
tak pokud nejde zaměstnání, tak dostáváš jiné rady ke své situaci - zvýšit alimenty, nebo příspěvek na péči - to podle tebe také nejde,
tak spolu s ostatními nechápu, co vlastně chceš
Tak rady jsi dostala. Když některý směr řešit nechceš, tak ho neřeš.
Mně se to divné zda už několik stran, ale možná mlží jen proto, že nechce něco psát.
Zase mít specifické dítě není pohoda.
A musí to být mega záhul pro ní.
Příspěvek upraven 29.07.26 v 14:04
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
,, Smazáno,,
Příspěvek upraven 29.07.26 v 14:50