Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JancaS84 píše:
A to si vyklepana z té práce nebo z čeho?
Z toho nevyspání
@Zlatývoči píše:
Děláš víc nočních po sobě a nedaří se ti pak usnout ráno?
Ano, přesně tak.
Jak dlouho děláš nocni? Ja to ze začátku mela podobne, dostala jsem prasky na spani. Ted po 10 letech nocnich mam problem se prehodit na denni režim.
Vem si dnes volno a vyspi se ![]()
@Marlenka91 píše:
Jak dlouho děláš nocni? Ja to ze začátku mela podobne, dostala jsem prasky na spani. Ted po 10 letech nocnich mam problem se prehodit na denni režim.
Vem si dnes volno a vyspi se
Cca půl roku, jsem teda na AD a tou nespavostí se mi opakovaně rozjíždí problém s psychikou. V práci mám zodpovědnost a nemám za sebe náhradu, bojím se, že mi volno nedají ![]()
Jsem hrozně vystresovaná, mám volat doktorovi, ať mě hodí den na neschopenku? V práci mi dovolenou nedají, za hodinu tam mám být
@Anonymní píše:
Cca půl roku, jsem teda na AD a tou nespavostí se mi opakovaně rozjíždí problém s psychikou. V práci mám zodpovědnost a nemám za sebe náhradu, bojím se, že mi volno nedají
ja vim, ze ted neni zrovna vhodna chvile, ale nebylo by v tvym pripade lepsi resit jinou praci bez nocnich?
ja treba o sobe vim, ze bych nocni proste nedala..
nebo neni mozny delat jen denni?
treba by ti doktor mohl napsat nejakej papir, ze nemuzes delat nocni
Rozhozena psychika a antidepresiva, to není dobra kombinace. nocni směny jsou hodně náročné, znám to. Nechala bych si napsat neschopenku a změnila práci, takto se brzo odrovnas psychicky i fyzicky.
@Anonymní píše:
Jsem hrozně vystresovaná, mám volat doktorovi, ať mě hodí den na neschopenku? V práci mi dovolenou nedají, za hodinu tam mám být
Jestli vis, že to nedáš, vem si neschopenku aspon do konce tydne. Buďto se dáš dohromady a nebo vážně pak uvazuj nad jinou prací.
@a12 píše:
ja vim, ze ted neni zrovna vhodna chvile, ale nebylo by v tvym pripade lepsi resit jinou praci bez nocnich?
ja treba o sobe vim, ze bych nocni proste nedala..
nebo neni mozny delat jen denni?
treba by ti doktor mohl napsat nejakej papir, ze nemuzes delat nocni
Ano, rozhodně hledám jinou práci a ne noční, do téhle jsem nastoupila narychlo kvůli covid ![]()
@Anonymní píše:
Ano, rozhodně hledám jinou práci a ne noční, do téhle jsem nastoupila narychlo kvůli covid
tak drzim palce, at brzy najdes
Já bych šla na nemocenskou. S antidepresivy bys noční dělat neměla.
Prosím, poraďte. Jsem čtvrtý den naprosto bez spánku a mám jít dnes do práce na noční, jsem úplně vyklepaná, co mám dělat? Byla jsem dnes u lékaře, předepsal mi Hypnogen, ale mám obavy, že dnešní práci do sedmi rána prostě nedám. Jak to řešit? Jsem už z té nespavosti úplně pomatená..