Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musíš jít na neschopenku. Ja jsem zamestnavatel a rozhodne bych neriskovala u zamestnance zdravotni problemy nebo pracovní úraz, který ti reálně hrozí, když jsi takhle dlouho nespala. potrebujes změnit praci a myslet na svoje zdraví
S ad noční dělat nesmíš. To ti měl tvůj psychiatr říct. Chápu, že je nyní situace na trhu práce na prd, ještě víc, než předtím. Ale tobě jde o zdraví a bohužel tímto způsobem se to nejlepší, spíš naopak.
Ja se divim, ze Te vubec doktor na tuto praci pustil… To jsi nebyla na vstupni prohlidce? Protoze delam taky na smeny a holcinu, co ma psych. problemy a antidepresive neschvalil prave kvuli smenosti…
@Kacatko1986 píše:
Ja se divim, ze Te vubec doktor na tuto praci pustil… To jsi nebyla na vstupni prohlidce? Protoze delam taky na smeny a holcinu, co ma psych. problemy a antidepresive neschvalil prave kvuli smenosti…
Ty jo, to koukám. Byla jsem u závodního doktora, ve zprávě od praktického měl napsané, s čím se léčím a co na to beru, ale vůbec se teda nad tím nepozastavil. Já teda taky netušila, že to bude tak náročné na psychiku. Kašlu na to, požádám o neschopenku a budu hledat jinou práci.
Autorko - hele opravdu si zkus neco najit.. U nas byla holcina, co se lecila s maniodepresivni psychozou, ukecala zavodniho, ze nocni zvladne…
No.. po nejaky dobe to zvladat prestala a skoncilo to zachvatem primo v praci… Takze pak uz si dal doktor asi vetsi pozor a dalsi uz nepustil, nevim ale co mela presne za diagnozu, to nam samozrejme nikdo nerekl..
Smenna prace neni pro kazdyho… Ja uz takhle delam 6 let, nocnich mame par do mesice a stejne jsem po nich vzdy znicena a to mam treba jen 2 za sebou a pak treba 3 dny volno..
@Kacatko1986 píše:
Autorko - hele opravdu si zkus neco najit.. U nas byla holcina, co se lecila s maniodepresivni psychozou, ukecala zavodniho, ze nocni zvladne…
No.. po nejaky dobe to zvladat prestala a skoncilo to zachvatem primo v praci… Takze pak uz si dal doktor asi vetsi pozor a dalsi uz nepustil, nevim ale co mela presne za diagnozu, to nam samozrejme nikdo nerekl..Smenna prace neni pro kazdyho… Ja uz takhle delam 6 let, nocnich mame par do mesice a stejne jsem po nich vzdy znicena a to mam treba jen 2 za sebou a pak treba 3 dny volno..
U mě to není až tak vážné, mám,,jen" panickou poruchu, ale třeba 15 dvanáctihodinových nočních za měsíc. Trvalo mi skoro půl roku, než jsem se dostala z těžší deprese, už jsem měla radost, že to mám konečně za sebou.. tak nedopustím, aby se ta hrůza opakovala. Máš pravdu, noční není pro každého, často mě v práci chytne záchvat, kdy sedím hodinu na wc a brečím. Najdu si práci, kterou budu zvládat.
Děkuju moc, snad brzy