Práce jako asistentka v autosalonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.21 15:29

Práce jako asistentka v autosalonu

Ahoj, namanula se mi pracovní nabídka jako asistentka prodeje v autosalonu. Chtěla bych se zeptat zda to někdo nedělal a co bylo naplní práce. Není to přímo prodejce, takovou tam mají pozici taky tohle je jakoby podtim. Někde jsem četla ze chtějí spiš komunikaci něco jako recepční jindy víc práce na PC. Tak by mě zajímaly zkušenosti přímo od vás.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10242
23.4.21 15:35

Ahoj, kamarád je ředitelem několik autosalonů. Když jsme známé sháněl práci, bavili jsme se přesně o takto nazvané pozici a asi platí, že je to tzv. holka či kluk pro všechno. Když je třeba auto připravit na předání zákazníkovi a nestíhali lidi ze servisu, klidně auto umýt od prachu z dopravy. Jindy zajet s technickými průkazy vyřídit přihlášení pro budoucího majitele. Jindy kompletovat dokumentaci k prodeji atd.
Je tam dobrá možnost růstu právě na pozici prodejce.
Pokud máš nějaký vztah k autům a nevadí ti převážně chlapský kolektiv, myslím, že to může být docela fajn práce. Nijak slavně placená, ale různorodá, přiměřeně náročná, prostě fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 15:39

@Premek_Orac a myslíte že to zvládne člověk po škole bez zkušenosti? já mám auta rada a líbí se mi. Prave si hledám auto ke koupi tak sem se o to teď zajímala ale expert na auta nejsem a neumím třeba řídit automat 😀 😀 bojím se že pohořím ale práce tady moc není a já nějakou potřebuji a všichni mě od toho odrazují že mě stejně nevezmou, že určitě chtějí někoho kdo o autech hodně ví a tak

• Citovat
  • Upravit
10242
23.4.21 15:43
@Anonymní píše:
@Premek_Orac a myslíte že to zvládne člověk po škole bez zkušenosti? já mám auta rada a líbí se mi. Prave si hledám auto ke koupi tak sem se o to teď zajímala ale expert na auta nejsem a neumím třeba řídit automat 😀 😀 bojím se že pohořím ale práce tady moc není a já nějakou potřebuji a všichni mě od toho odrazují že mě stejně nevezmou, že určitě chtějí někoho kdo o autech hodně ví a tak

Pokud budete ochotná se tomu co neumíte, ale budete potřebovat, rychle naučit, tak se to dá zvládnout.
Určitě si vozy té značky, která se v autosalonu prodává, nastutujde. A pak… Za zkoušku nic nedáte a když nezískáte práci, získáte cennou zkušenost s pracovním pohovorem. Směle do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
23.4.21 15:50

No co jezdím já do autosalonu, tak je to taková recepční spíš. Vyřizuje emaily s telefony a rozděluje/přepojuje. Když je tam nějaký klient na dýl, tak mu uvari kávu, vyřizuje platby a další věci. Prostě těm prodejcům je k ruce a dělá „špinavou“ práci. Ale přijde mi to jako pohodová práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat