"Práce je vhodná pro rodiče na MD/RD"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
21.5.18 12:34

@zvidavajanca jee ja nerikam, že každý manažer je blbec, právě naopak z vlastní zkušenosti vím, že jsou i super manažeri, kteří šanci matkám dají. To jen ta moje manažerka zkušenosti žádné nemá, je v pozici rok a ve vedení lidí se dost topí. S tím co píšeš o RP naprosto souhlasím, také bych raději měla možnost si zvolit zda budu doma nebo pracovat a měla bych jisté jesle. U nás jesle vyjdou až na 20tis a to i přesto, že s mužem nemáme špatné platy si dovolit prostě nemůžeme. Jenže když někde řeknu, že bych se ráda brzy vrátila do práce ale že mám problém kam dat dítě, většinou na mě koukají jak na největšího herodese. Přitom si. myslim, že pro stát a společnost budu užitečnější když budu odvádět daně z práce než když budu doma. Stát mi zaplatil vzdělání až do 26 let a teď mám být doma a nic mu nevracet… je to divná politika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
21.5.18 12:57

@janickaIII
No jo, spousta matek by tě nejradši umlátila dudlíkem, co si dovoluješ dát dítě do jeslí/školky. Ano, ceny za jesle jsou šílené a ještě ani není jistota, že ti dítě vemou neb je to všechno plné.
No můžeme se radovat z dlouhé a ničím nepodmíněné rodičovské a „štědrého“ příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
21.5.18 13:18

@zvidavajanca jj to muzeme a po dlouhem volnu s příspěvkem se můžeme těšit na nezájem zaměstnavatelů… A jít rovnou na UP a nebo vzít podradnejsi práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat