Práce kam mám jít ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
14.8.18 08:57
@Anonymní píše:
To by bylo skvělé mít to přímo od zdroje :potlesk: :palec: děkuji

už jsem jí napsala, ale přes den je v práci, ale je hodná, věřím, že ti napíše. U nás mi pěší pošťačky nikdy nic nenabízeli ani nenabízejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61069
14.8.18 08:59
@weyky píše:
Jestli ti můžu poradit,poštu z toho výběru vynech.Sice jsem dělala za přepážkou,ale oni tam po všech šlapou stejně.I pěší musí plnit plán a nabízet produkty a pokud toto nezvládneš,jsi neustále na koberečku a pod tlakem,snižují ti peníze…Navíc ty holky fakt chodí za každého počasí a dnes je moderní nakupovat na aliexpress apod.,takže tahají i poměrně velké zásilky a mají toho hodně.

8o pesi nabizej produkty? A jak to jako delaj? To maximalne hodej letacek do schranky, ne? :nevim: u nas nenabizi balickari s kteryma jsem v kontaktu kdyz mi neco privezou, natoz pesi co hodej dopis do schranky teda.. To mi prijde trochu jsko blbost :oops: nebo ji nahlasi babka ktery prinesla duchod, ze se ji nezeptala jestli nechce pojistit vnucku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
14.8.18 09:21

Tu pošťačku bych brala až jako poslední. Ono ty ranní směny jsou třeba oficiálně od 6 hodin, ale někde toho mají tolik, že chodí už na pět, aby to stihli zpracovat. Než vyjdou do terénu, musí některé zásilky zadávat do počítače.
Znám jednu pobočku (možná to je i jinde), kde nejdříve dávají dohodu o pracovní činnosti, resp. dvě dohody - na pracovníka vnitřní služby a na roznášku. Teprve až po čase pracovní smlouvu. Zdůvodňují to tím, že tam mají obrovskou fluktuaci lidí. Hodně lidí to vzdá do týdne, měsíce.

Jo a to nabízení je pravda - dědovi pošťačka nosila důchod a každý měsíc mu vnucovala uzavření smlouvy na zřízení účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
14.8.18 10:42

Ano,pred temi 5 lety to taky bylo.Byl plan produktu,ktere se musely ten mesic zalozit a byl i pro pesi a balikare.Pokud se nesplnil,sly penize dolu.Samozrejme,ze vam postacka nikdy nic nenabidla,ja taky za prepazkou nenabizela vsem.Tem,co jsem znala a vedela jsem,ze to nechteji,jsem nikdy nic nenabidla.Sem tam jsem to zkusila na nekoho ciziho a obcas to vyslo.Ale ty podminky pro to byly strasne.
A ano,pesi si rano vyzvedne hromadu zasilek,roztridi,zada do pocitace,vezme si hotovost na duchody atd. a pak jde na rajon.Dnes uz jsou i predvyplnene vyzvy k vyzvednuti pri nezastizeni,v tom je to jednodussi,ale jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
14.8.18 10:45

A jeste po vraceni se z rajonu opet zadava do pocitace zasilky,ktere nedorucila,navic jde pak do pokladny,kde prepocitava penize,ktere vydala na duchodech a prijala na dobirkach…maji toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12894
14.8.18 12:56

Pošťačku, co nám roznáší, znám déle. Práce ji baví, problém jsou trošku pracovní podmínky v té firmě. Do práce dojede na půl šestou a ve stejnou dobu často teprve končí s roznáškou. Holka, co tu byla před ní, končila dřív, ale ta u toho běhala. Zaplacena samozřejmě jen běžná pracovní doba. Taška na roznášení má samozřejmě přes váhu, ale to je známá věc.
Naše pošťačka říká, že ji to baví, ale občas na ni dolehne, že ty podmínky jsou takové nespravedlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat