Práce KFC - směny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj. Já tam pracovala asi před 6lety. Tak možná je to už jinak. Směny se planovaly tusim mesic dopredu, tak ze jsme si je psali sami. A když jsme potřebovali jinak, tak jsem se musela s někým domluvit na výměně.
Ten počet si nepamatuju, bylo tam hodně brigádníků. Já delala na plný úvazek a ten počet 40h jsem určitě plnila. Ráno jsme chodili určitě driv, o kolik už nevím. Bylo nutné vše nachystat, nakrajet zeleninu.. atd. V kuchyni třeba obalit maso.
To samé večer, my neměli uklidovku takže jsme ještě uklizeli a sanitovali.
Celkove tu práci hodnotil kladně, ale záleží na jakého manažera narazis. Občas to byla buzerace. Museli jsme plnit ty jejich úkoly, přezkoušení. Nástěnka bodového ohodnocení.. atd
ale už je to dyl a muže to být jinak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla, že záleží na vedení. Dcera teda byla v mekaci, ale systém bude stejný. Směny se psaly kolikrát jen pár dnů předem, a to ještě museli uhánět toho, kdo to psal. Pokud někdo onemocněl, tak se volalo manažerovi a ten sháněl náhradu. Pokud to bylo plánované, sháněl si výměnu ten člověk sám. Konec a začátek směny byl podle toho, na jakou pozici zrovna šel. Ti, co otvírali a zavírali, museli přijít/odejít nejméně o hodinu dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím dámy, chtěl bych zkusit práci v KFC a rád bych se zeptal někoho, kdo má s podobnou prací zkušenosti, na fungování směn (nejlépe kdo byl na HPP a v ne-nostopu):
Předem díky za odpovědi