Práce na České poště, zkušenosti a náplň práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76538
28.1.19 09:43

@Aleš T. :) já jsem mávala zakladatelce :) , ano už to nedělám. Jestli je to všude tak zlé, nevím, ale podle toho, jak se u nás doručovatelky mění, tak asi ano. Já tam dělala před 5 lety, tak úplně aktuální mé informace už nejsou, ale dodnes je to moje noční můra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
28.1.19 11:08
@Maminanamatersky píše:
Ja bych hned nerikala zakladatelce, jak je to desna prace a uz nikdy. Myslim, ze v tom bude rozdil na velkem meste a nekde v Horni Dolni. Nejsem teda postacka, ale s jednou se dobre znam, co roznasi po vesnici uz dvacet let a zadna strhana a nestastna z toho neni.

Asi jak kde, ta z té horní dolní v mém okolí k tomu má i vedlejší horní dolní, a ne jednu . O odešly obě dvě. Jsou tu nové, teď kalamita, mají toho plné kecky. Když si řekly o zvýšení platu, tak i přes nedostatek pracovnich sil nepřidali. Taková je situace tady. A ještě poslouchají ubrblane lidi, jakože si dovolili přijet později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.1.19 11:38

@stinga
před 5 lety byla situace jiná, ale i tak, být v práci 12h a nechat si zaplatit jen 8 ??? A teď na základě toho, dávat rady? Jsou lidi, kteří tuhle práci dělat chtějí, i za ty peníze. 5 týdnů dovolené, stravenky, příspěvky na tábory atd., Kontakt s lidmi, práce v pohybu, tradice toho povolání. Má cosi do sebe. Mě třeba práce ve skladu ubíjela…
Pak spíš dokáže daleko víc, otrávit práci špatný vedoucí, který tam oprvdu dělá houby, kolikrát i houby umí, nepomůže. Pouze sleduje tabulky plnění prodeje doplňkových produktů… A nad ním jsou ještě větší bezpaterni hlupáci, kteří si své státní místečko urputně drží. Mají na to hold žaludek. Takovými se to právě v takových podnicích hemží, soukromník by darmožrouty neživil. To je jádro problému ČP. Hold pozůstatek komunismu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76538
28.1.19 12:46

@Aleš T. tak to moc ráda čtu, že na poště už je to v dnešní době vynikající, ale já už to tam zkoušet nepůjdu
mmch jsem též vyučená jako skladník a též mě to ubíjelo, po úžasné zkušenosti s poštou, jsem šla do fabriky na výstupní kontrolu a to mě baví, jezdím do práce i na mateřské, málokdo chápe, co mě na tom může bavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
28.1.19 12:52

Pracovat pro Českou Poštu tak jsem anonym taky :mrgreen: :mrgreen: Náplň práce neznám, ale plat je prý výsměch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76538
28.1.19 12:57

@Aleš T. ale co se nezměnilo prokazatelně - když jdu podat balík - tak mi slečna nabídne výhodné stavební spoření, losy nebo aspoň vůni do auta, tak to nevím, jestli v jiném zaměstnání existuje
za nás jsme psaly ceny benzínu na jednotlivých benzinkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.1.19 13:58
@stinga píše:
@Aleš T. tak to moc ráda čtu, že na poště už je to v dnešní době vynikající, ale …

To nevím, kde čtete, že bych psal o vynikajících podmínkách. Máte vkus pro zveličování a domýšlení… Ale jinak, mají 30tis. zaměstnanců. V takovém molochu vždycky najdete lepší a horší místa. Každý se hodí na něco jiného. Znám i jednu, která ty prodeje žere a dokonce si ty knížky a losy fotí na FB :)

Příspěvek upraven 28.01.19 v 14:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.1.19 14:01

@stinga
Já pošlu cca jen 10 balíků ročně, ale nikdy mi žádná nic nenabídla…vlastně asi před dvěmi lety jedna nová, co se zaškolovala, naprosto umělě: Chcete zkusit štěstí? A ukázala na losy. Ty já nesnáším, proto si to pamatuji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
28.1.19 14:03

@Aleš T. Oni to nabízejí spíš důchodcům, ty spíš překecají a vnutí jim něco čemu nerozumí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76538
28.1.19 14:43
@Aleš T. píše:
@stinga
Já pošlu cca jen 10 balíků ročně, ale nikdy mi žádná nic nenabídla…vlastně asi před dvěmi lety jedna nová, co se zaškolovala, naprosto umělě: Chcete zkusit štěstí? A ukázala na losy. Ty já nesnáším, proto si to pamatuji :))

minulý týden jsem posílala dva dny po sobě balík, vždy jiná slečna a vždy stejná nabídka - stavební spoření, losy, vůně do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.1.19 08:08

@stinga
Tak to je smůla. Teď od jara budou mít na Poště 22 hrubého základ. Prémie cca 3000,– Kč. Ty prodeje jim sníží o polovinu, myslím tím ty stavebka, penzijka, účty a od příštího roku zruší úplně. Čili už teď se tam dá dýchat, za rok už to bude relativně normální podnik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76538
29.1.19 08:17

@Aleš T. hm, no těžko najdu školku otevřenou před pátou hodinou ranní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
29.1.19 08:24
@Aleš T. píše:
@stinga
Tak to je smůla. Teď od jara budou mít na Poště 22 hrubého základ. Prémie cca 3000,– Kč. Ty prodeje jim sníží o polovinu, myslím tím ty stavebka, penzijka, účty a od příštího roku zruší úplně. Čili už teď se tam dá dýchat, za rok už to bude relativně normální podnik…

Ty jsi nějaký náborář nebo co ? Kéž by to tvoje mazání medu kolem pusy byla pravda. To jsou takové ty sliby do budoucna, kterými nezarmoutíš. Na jaře bude…za rok bude… a skutek utek. Nicméně bych to těm lidem tam přála. To jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.1.19 08:31
@Tichopredbouri píše:
Ty jsi nějaký náborář nebo co ? Kéž by to tvoje mazání medu kolem pusy byla pravda. To jsou takové ty sliby do budoucna, kterými nezarmoutíš. Na jaře bude…za rok bude… a skutek utek. Nicméně bych to těm lidem tam přála. To jo.

Proč se namáhám vlastně, komu není rady, tomu není pomoci. Zakladatekla a ostatní, kteří se chtějí o tématu něco dozvědět, se hold budou muset prohrabat takovými příspěvky od lidí, kteří se musí vždy ke všemu vyjadřovat, aniž by měly aktuální informace, tedy nic neví… a ještě jsou líní si to ověřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76538
29.1.19 08:37

@Tichopredbouri jo taky bych to stávajícím i novým pracovníkům pošty přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie