Práce na doma, plnění obálek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nazly píše:
Ahoj, má někdo zkušenosti s prací na doma, konkrétně plnění obálek?
Jistěže. Zkušeností na tomto situ najdete milión: https://www.emimino.cz/hledani/?…
@Nazly píše:
Píšou, že zašlou materiály zdarma, že bude vše podloženo smlouvou a podobně.
Píšou? Kdo to píše? Hledejte zkušenosti s konkrétní osobou!
Zkušeností zde najdete tuny, ale ještě jsem nečetl o nabídce „práce na doma - plnění obálek“, která by nebyla podvodnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nazly tak pokud nechtějí předem nějaké zálohy za ten materiál a nabízí smlouvu mělo by to být v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na takové přivýdělky nevěřím, ale zaručeně fungují dotazníky na populace.cz. sice to není moc, ale za rok dobrá tisícovka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně, že píšou žádné poplatky předem
ale hned u registrace chtějí skoro 1000
tak to neeee… Nicméně děkuji za názor. Zkusím něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nazly přeju hodně štěstí,dalo by se říct že jsem projela (všechny) takové nabídky a vždy velká záloha
ale pokud jsi šikovná třeba přes pc nebo nějaké zaměření zkus stránku www.indeed.cz zaregistruj dej podmínku práe z domu a denně ti příjde docela dost nabídek, já tak našla super práci z domu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nazly píše:
http://www.obalky-doma.cz/?…
Tady máš obchodní podmínky:
http://www.obalky-doma.cz/podminky.php
V nich čtu, že provozovatelem je Tomáš Velcl, tak hledej zkušenosti s Tomášem Velclem.
Píše o sobě, že není podvodník. Ještě jsem neslyšel o podvodníkovi, který by inzeroval, že je podvodník.@Nazly píše:
Hlavně, že píšou žádné poplatky předemale hned u registrace chtějí skoro 1000
tak to neeee… Nicméně děkuji za názor. Zkusím něco jiného
Vážně? Ty bys nebyla zaměstnanec, ale „spolupracovník“ a v bodě 5) obchodních podmínek čtu, že:
- Spolupracovník hradí částku 990,– Kč vč. DPH předem na účet provozovatele, a to převodem, poštovní poukázkou typu A či vkladem v UniCredit Bank. Poštovné a balné je již zahrnuto v ceně. Provozovatel je plátcem daně z přidané hodnoty, daňový doklad vystaví po uhrazení platby a na vyžádání jej zašle spolupracovníkovi v elektronické podobě.
Jestli máš zbytečných 990, Kč, tak směle do toho! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumi píše:
@Nazly přeju hodně štěstí,dalo by se říct že jsem projela (všechny) takové nabídky a vždy velká zálohaale pokud jsi šikovná třeba přes pc nebo nějaké zaměření zkus stránku www.indeed.cz zaregistruj dej podmínku práe z domu a denně ti příjde docela dost nabídek, já tak našla super práci z domu
a co je to za prace? ![]()
- Citovat
- Upravit
@pocker píše:
Já na takové přivýdělky nevěřím, ale zaručeně fungují dotazníky na populace.cz. sice to není moc, ale za rok dobrá tisícovka.
to je hodne malo.to ani nestoji za to takova almuzna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Potvorka158 administrativní pracovnice/sekratářka, jak se komu líp říká,ale dělám hodně přes tel a pc, na to že mám jen zš super práce,spíš jsem čekala po md max někde supermarketu nebo úklid,tady pěkně v teple z domu,půl úvazek takže dost času na děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumi píše:
@Potvorka158 administrativní pracovnice/sekratářka, jak se komu líp říká,ale dělám hodně přes tel a pc, na to že mám jen zš super práce,spíš jsem čekala po md max někde supermarketu nebo úklid,tady pěkně v teple z domu,půl úvazek takže dost času na děti
A co financ e vyplati se to? Tak to mas upne sk ele toto ![]()
- Citovat
- Upravit
@Potvorka158 Sedmičku na cestě jen tak nenajdu za 4 hod,to jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit