Práce na PC v noci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ladyrider linka důvěry? Na to třeba vzdělání
dělej, co umíš - doma v klidu, na pc..práce od firmy na noc neseženeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do fabriky-a kam dám malého v noci? ncc1701- prosím co je to copywriterka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
As jsem se narodila na šťastné planetě. Šla jsem si k Vietnamcům koupit čočku a odcházela jsem s přivýdělkem za každodenní výuku chlapečka ve třetí třídě na celý příští rok.
vzhledem k zadání v úvodu diskuze mi to nedá a musím se zeptat - po nocích? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
vzhledem k zadání v úvodu diskuze mi to nedá a musím se zeptat - po nocích?
Omlouvám se, po nocích ne. Ale já šla jen pro čočku. Zakladatelka by měla slevit, na PC neumí vlastně nic, tak nevím, co by na něm chtěla po nocích dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Omlouvám se, po nocích ne. Ale já šla jen pro čočku. Zakladatelka by měla slevit, na PC neumí vlastně nic, tak nevím, co by na něm chtěla po nocích dělat.
ale tak to, že neumí programovat ani účetnictví přece neznamená, že na počítači nic neumí
já na něm kdysi přepisovala text - jako že doopravdy, ne podvod, jeden známý známého potřeboval cosi převést z papíru do textového souboru počítače. teď nedávno jsem opravovala bakalářku kamarádce, tedy zdarma, ale při té příležitosti jsem koukala, že přes net se to dá objednat i jako placená služba. jak vychytání gramatických chyb, tak i formátování. jako že se dá zakoupit i napsání celé bakalářky ponechávám stranou, to už mi přijde dost přes čáru. korektury textu před vydáním knihy jsem kdysi dělala i pro (dnes už) exmanžela, opět tedy zdrama, ale dá se to sehnat i jako placená práce. jeden čas jsem koketovala s myšlenkou odpovědět na inzerát na zadávání dat do e-shopu, pak jsem si to tedy rozmyslela, nicméně i tahle možnost práce přes počítač existuje, jenom mít štěstí a narazit na ni (a nemám pocit, že bych tehdy k tomu potřebovala něco extra vědět, nebylo potřeba umět programovat, jenom se naučit používat program, který e-shop používá). jedna známá si kdysi při mateřský přivydělávala úpravami fotografií ve stylu digiscrapbookingu, i když toho už je dneska asi spousta. ale tím chci říct, že to, že na počítači neumí dvě věci, přece vůbec neznamená, že na něm neumí „vlastně nic“… ono možností je víc, spíš jde o to chytit inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Do fabriky-a kam dám malého v noci? ncc1701- prosím co je to copywriterka?
Psaní reklamních textů zjednodušeně řečeno. Hlavní texty na webu, popisky produktů, PR články, reklamní slogany…
- Citovat
- Upravit
Ještě mě napadlo, že by se dala dělat nějaká ta operátorka u taxislužeb, zavolal by klient a ty mu tam poslala tágo.
- Citovat
- Upravit
Holky, všem velice děkuji. Ta taxi služba by byla dobrá volba, jdu se juknout, kde by byl nějaký odkaz na práci.
Holky narazila jsem na www.prace-chat.com, vyplnila sjem formulář, paní mi ráno odpověděla, myslíte, není to podvod zase? Chce ale po mě živnosťák, ten nemám. Děkuji všem za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem jukla na to taxi, bohužel asi všude chtějí znalost angličtiny, tu neumím vůbec, nebo němčiny, ale to se bojím, že bych asi stejně klientovi nerozuměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Tak jsem jukla na to taxi, bohužel asi všude chtějí znalost angličtiny, tu neumím vůbec, nebo němčiny, ale to se bojím, že bych asi stejně klientovi nerozuměla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Ano, děkuji za dobrou radu. Ale ani nevím, co to to programování je, já si s počítačema zrovna moc nerozumímvždycky jsem dělala rukama
ale to teď s dítětem jaksi nejde skloubit
Hlavně, že hledáš práci na PC v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit