Práce na PC v noci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na PC v noci
Ahoj,
chtěla bych najít nějakou práci, kterou lze vykonávat v noci, podmínkou je však, aby byla z domova. Žiji sama se synkem a hlídání nemám.
Ale zase nechci nějaký live sex chat, aby mě bylo vidět. Napadla mě nějaká Linka důvěry, ale tam chtějí ten kurz telefon. krizová intervence, to nemám. Jsem zdravotní sestra, nebo nějaké poradenství a tak. Pořád marně hledám.
Prosím poradíte? Velmi předem děkuji za odpovědi, vážím si toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, je toho plno.
Můžeš programovat, dělat grafiku, účetnictví pro firmy či živnostníky, překládat texty atd… Je toho dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blekota píše:
Ano, je toho plno.
Můžeš programovat, dělat grafiku, účetnictví pro firmy či živnostníky, překládat texty atd… Je toho dost.
- Citovat
- Upravit
Programovat neumím, účetnictví také ne. Ty texty, to by bylo prima, umím německy, ale spíše pasivně, klasická výuka ve škole. Nebo přepisování tetů, ale na nic, co by nebyl podvod, jsem nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Programovat neumím, účetnictví také ne. Ty texty, to by bylo prima, umím německy, ale spíše pasivně, klasická výuka ve škole. Nebo přepisování tetů, ale na nic, co by nebyl podvod, jsem nenarazila.
1. programovat neumím - tak se můžeš po nocích naučit a za rok si tímto můžeš přivydělávat
2. účetnictví také ne - tak se můžeš po nocích učit a udělat si papíry na účetní
3. umím německy - ale pasivně - tak se můžeš po nocích doučit pár věcí a udělat si papíry na překlady
ZAKLADATELKO, pokud chceš dělat z domu, je nutné se něco přiučit, doučit, dodělat atd abys mohla vydělávat z domu. Na vše si reagovala negativně a nic se ti nehodí. To je pak těžké v dnešní době.
Ostatní obálky a plnění jsou fejky a podvody. Ale jak říkám, investuj trochu času a přiuč se něco. Pak si můžeš přivydělávat, kolik chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, děkuji za dobrou radu. Ale ani nevím, co to to programování je, já si s počítačema zrovna moc nerozumím
vždycky jsem dělala rukama
ale to teď s dítětem jaksi nejde skloubit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Ano, děkuji za dobrou radu. Ale ani nevím, co to to programování je, já si s počítačema zrovna moc nerozumímvždycky jsem dělala rukama
ale to teď s dítětem jaksi nejde skloubit
Tak v tom případě z domu nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tady někde psali o tom přepisování či chatování, ale nevím, zda to nebude také podvod, tedy ten zadavatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podnikat, prodávat na ŽL. Zdokonalit si jazyky. Pokud člověk umí „jen“ to své zdravotnictví, tak se v práci na doma asi moc nechytá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přepisování jsou podvody, za 50kč ti příjde text, který přepíšeš a pak vyvěsíš na net inzerát, že nabízíš práci z domu a tak to jde dále. Vytáhneš prachy z dalších lidí, kteří zaplatí za blbost.
Chatování jsem zatím nezkoušela, ale předpokládám, že jde o to, posílat přes server erotické smsky - takže mít fantazii se vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podnikat by bylo dobré, ale zase nemám žádné počáteční peníze, ach jo, pro mě asi z domu opravdu nic nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladyrider píše:
Ano, děkuji za dobrou radu. Ale ani nevím, co to to programování je, já si s počítačema zrovna moc nerozumímvždycky jsem dělala rukama
ale to teď s dítětem jaksi nejde skloubit
Tak v tom případě jdi do fabriky ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak tohle by mě taky zajímalo… jsem taky ze zdravotnictví. Myslíte, že to programování/účertnictví by se dalo naučit i jako samouk? Za jak dlouho asi? O účetnictví jsem i jeden čas čas uvažovala kvůli příteli, který je OSVC, ale to už je třeba nějaký kurz asi. Překládám občas (mám na to i školu), ale zadarmo a bohužel AJ, které je všude plno. A podnikat, na to nemám odvahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem copywriterka, také píšu po nocích. Pracuju na ŽL a beru jen zakázky, o kterých vím, že stihnu. Přes den nenapíšu ani čárku.
- Citovat
- Upravit
As jsem se narodila na šťastné planetě. Šla jsem si k Vietnamcům koupit čočku a odcházela jsem s přivýdělkem za každodenní výuku chlapečka ve třetí třídě na celý příští rok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit