Práce na poště na přepážce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.20 20:04
@darkgreen píše:
Střídačka-přesně jak píšeš, chodíš na více pošt, na nějaké poště si častěji, někde třeba jednou v měsíci.
Ano, na plný úvazek.

No uvidím, co se dozvím na pohovoru. :think:

• Citovat
  • Upravit
Lusy89
16.4.23 13:16
@pegink píše:
Ahoj lidičky, potřebuju poradit. je mi 23 a po přijali mě na práci pracovnice přepážky na poštu do dvou míst. dostanu tedy dvě smlouvy ale dvě dohody, ne na hpp. Jaká to má pro mě úskalí? Pracuje tu někdo u pošty a dostal potom smlouvu počase hpp? tohle mi neřekli ale řekli mi že soc a zdrav, pojištění budou za mě hradit. zatím chci pracovat ale časem bych pomalu přemýšlela nad mateřskou. nevíte jak by to bylo jelikož dohoda bude na dobu neurčitou a oni by mi ji nechali napořád jak by to bylo s nástupem na mateřskou? měla bych na něco vůbec nárok? slyšela jsem že dovolená a nemocenská nejsou propláceny? díky za rady a nejvíc těch co tam pracují :-)

Ahoj nasla jsem ted tuhle diskuzi - muzu se zeptat jak si nakonec dopadla?? S tema smlouvama to chapu, pac me bylo nabidnuty to samy-rekla sem, ze vezmu obe pobocky, pac kdyz mi daj jenom jednu tak si opet budu hradit zdravko sama-no ve finale mam mit jednu tu druhou si necha zenska co tam je ted takze presne to co sem nechtela-zdravko za me nezaplatej…Jak si to mela se skolenim atd prosimte??Me mimo zauceni na prepazce bylo recino, ze budu mit asi online skoleni ci co a jeste musim udelat certifikat kterej si sama budu muset zaplatit-prej ho proplacej, ale vubec nekoukaj na to, ze to clovek treba nezvladne a ted certifikat neudela tudiz treba dalsi tisicovku nebo 2 +cesta tam = vyhozeny penize…Jinak mela si driv s timhle odvetvym nejakou zkusenost??Ja vubec, delala sem uplne v jinym pracovnim odvetvy

• Citovat
  • Upravit
56505
16.4.23 13:17
@Lusy89 píše:
Ahoj nasla jsem ted tuhle diskuzi - muzu se zeptat jak si nakonec dopadla?? S tema smlouvama to chapu, pac me bylo nabidnuty to samy-rekla sem, ze vezmu obe pobocky, pac kdyz mi daj jenom jednu tak si opet budu hradit zdravko sama-no ve finale mam mit jednu tu druhou si necha zenska co tam je ted takze presne to co sem nechtela-zdravko za me nezaplatej…Jak si to mela se skolenim atd prosimte??Me mimo zauceni na prepazce bylo recino, ze budu mit asi online skoleni ci co a jeste musim udelat certifikat kterej si sama budu muset zaplatit-prej ho proplacej, ale vubec nekoukaj na to, ze to clovek treba nezvladne a ted certifikat neudela tudiz treba dalsi tisicovku nebo 2 +cesta tam = vyhozeny penize…Jinak mela si driv s timhle odvetvym nejakou zkusenost??Ja vubec, delala sem uplne v jinym pracovnim odvetvy
:zed:
Pegink tu byl naposledy v roce 2014.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusy89
16.4.23 13:19
@topazio píše: :zed:
Pegink tu byl naposledy v roce 2014.

A co jako?? Predevsim sem se tebe vubec na nic neptala tak se sklidni

• Citovat
  • Upravit