Prace na úřadě práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Kfětoslava píše:
No jo, ale proč nepracuješ v oboru, na který jsi studovala? Zažila jsem už Ing. a Mgr. a jiné na místech, kde stací maturita. To školství zdarma má určité trhliny.
Zakladatelko zohledňuje se ti praxe. Mám kamarádku, co dělá na ÚP už 20 let na místě, kde není potřeba VŠ a je s platem spokojena.
S platem je spokojená, to je presne co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mnohde jsou takové platy i v soukromém sektoru. A na úřadě opravdu není taková dřina, plus bývá možné hýbat s pracovní dobou (známých tam mám dost), kvůli tomu tam často chodí ženské po mateřské nebo před důchodem (ty už mají díky praxi i slušný plat). Jestli je to první práce, tak bych tam šla na dva roky nasbírat zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
S platem je spokojená, to je presne co?
Přes 30 čistého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kfětoslava prave ze pracuju. Ing verejna ekonomika a sprava
Tak pokud Ing. je tam podmínka, tak je to fakt žalostné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady si každý myslí, že když má maturitu, což má dneska skoro každý, nebo nějakou podivnou vysokou školu humanitního typu, což má tak čtvrtina populačního ročníku, dostane automaticky nějaké dobře placené teplé místečko. Ano, dostane, ale z protekce, jinak ne. A nebo musí nabídnout něco navíc, dobrou znalost jazyků nebo nějakou požadovanou odbornost. U nás ve firmě se na běžnou kancelářskou profesi v Praze s nijak exkluzivním platem přihlásilo sedmdesát zájemců. Úplně nás to šokovalo. A protože je zájemců pořád dost, tak proč nabízet bůhvíjak vysoký plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 píše:Čistě ze zvědavosti… kolik jste nabízeli?
Tady si každý myslí, že když má maturitu, což má dneska skoro každý, nebo nějakou podivnou vysokou školu humanitního typu, což má tak čtvrtina populačního ročníku, dostane automaticky nějaké dobře placené teplé místečko. Ano, dostane, ale z protekce, jinak ne. A nebo musí nabídnout něco navíc, dobrou znalost jazyků nebo nějakou požadovanou odbornost. U nás ve firmě se na běžnou kancelářskou profesi v Praze s nijak exkluzivním platem přihlásilo sedmdesát zájemců. Úplně nás to šokovalo. A protože je zájemců pořád dost, tak proč nabízet bůhvíjak vysoký plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava píše:
Přes 30 čistého
Fajn tzn nějakých 38k hrubého. Kolik jí je? A jak moc je uplatnitelna na běžném trhu práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 píše:
No jenže je rozdíl zájemce a použitelný zájemce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše:
Tohle jsem jednou zažila na ÚP - nějaký pán se rozčiloval, že musel o pár minut déle čekat, než přišel na řadu a hned vyřvával, že by chtěl taky pracovat na ÚP, když začínají v 8 hod. a v 11 hod. už mají padla a jdou domůhodně lidem nedochází, že ti pracovníci tam nepracují jen v úředních hodinách, ale jedou klasicky 40 hod týdně při plném úvazku.
Nojo, jenže to si hodíme nohy na stůl, kafíčko, cigárko, surfujem na netu a takhle to proflákáme do těch tří hodin a jdem domů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PapeJ píše:
Nojo, jenže to si hodíme nohy na stůl, kafíčko, cigárko, surfujem na netu a takhle to proflákáme do těch tří hodin a jdem domů…
Běž si to tam vyzkoušet, volných míst jsou tam haldy a fluktuace obrovská, berou každého, kdo neštěká. Vydržela jsem to půl roku. Je to velmi marná, hrozná a nikdy nekončící práce za mizerné peníze. A těch nadávek co tam dostaneš od lidí co nechtějí makat, to si i rozšíříš slovní zásobu. S žádným kafem ani cigárem ale nepočítej. Kdyby to tam bylo jak si představuješ, proč si myslíš, že by tam měli nedostatek personálu?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Běž si to tam vyzkoušet, volných míst jsou tam haldy a fluktuace obrovská, berou každého, kdo neštěká. Vydržela jsem to půl roku. Je to velmi marná, hrozná a nikdy nekončící práce za mizerné peníze. A těch nadávek co tam dostaneš od lidí co nechtějí makat, to si i rozšíříš slovní zásobu. S žádným kafem ani cigárem ale nepočítej. Kdyby to tam bylo jak si představuješ, proč si myslíš, že by tam měli nedostatek personálu?
Začínám pátý rok na hmotný nouzi
To byla z mé strany ironie. Předtím 12 let na OSSZ. Je to hustý, náročný, ale ta práce mě baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nela266 píše:Dost trapný koment
Co bys chtěla, ten plat na tu práci je akorát a to, že musíš dojíždět je tvoje chyba. Jestli se ti to nelíbí bez dělat prodavačku.
@K92 píše:
No je to celkem šílený, když si uvědomíš, že většina důchodců v mém okolí má aktuální důchod kolem 22tis. Ano, všichni si to zaslouží, celý život pracovali, ale sakra přeci nemůže být důchod vyšší než platy! Už jen z principu musí být všem jasný, že tohle bude do budoucna průšvih.
Vážně? A co ti důchodci dělali za práci nevíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kfětoslava prave ze pracuju. Ing verejna ekonomika a sprava