Prace na úřadě práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@PapeJ píše:
Nojo, jenže to si hodíme nohy na stůl, kafíčko, cigárko, surfujem na netu a takhle to proflákáme do těch tří hodin a jdem domů…
To jsem se rano pobavila
![]()
Sice nepracuji na UP, ale uz se premistuji do prace, abych si tam uvarila kaficko a hodila nohy na stul.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
To jsem se rano pobavila![]()
![]()
Sice nepracuji na UP, ale uz se premistuji do prace, abych si tam uvarila kaficko a hodila nohy na stul.![]()
![]()
Já už tam jsem a mám uvařeno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Ne nevzala bych já bych v dnešní době pod 35000 pracovat nešla vše je drahé.
Ale chápu, že tě taková práce láká.
Bohužel je to placené podle tabulek
.
Zkus najít něco jiného, nebo to vem dočasně
a hledej u toho podle těch směn bys na hledání jiné práce u toho mít čas mohla ty směny jsou skvělé.
Takový plat mám na úřadu práce po 28 letech (státni sociální podpora). Že může jít domů ve 13,30 je sice hezké, ale pořád ji to musí dát 40 hodin týdně…
Nevím, jak na oddělení zaměstnanosti, ale u nás jedeme přesčasy, aby se to vůbec zvládlo, takže bývám doma několikrát týdně až večer.
Příspěvek upraven 06.09.23 v 06:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kavenka píše:
Ty jsi tu práci dělala, že víš, že ten plat je na tu práci akorát?
Ano dělala, v menším městě a je to adekvátní plat. Takový plat je v podstatě normální
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
Já už tam jsem a mám uvařeno
Já mám udělaný čaj, kafe nepiju
Holky, ale fakt, jak jsem dělala na OSSZ, oddělení OSVČ, tak si toto spoustu pánů podnikatelů myslelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Su601 píše:
Ty budeš nějaký Fejk![]()
.
Jinak to není možný že by někdo napsal takovou blbost.
Ty by si šla dělat, za 26000 hrubého do kanceláře?
U nás v západních Čechách - fakturantka/účetní na HPP - 19.500,–Kč čistého. Zaměstnavatelé tady mají zřejmě nějaký kartel, protože ať jdeš kam chceš, lepší plat neseženeš, max. o 2-3 tisíce. Víc ani fň, ale to má pak zase své nevýhody (např. požadavek časové flexibility - tzn. od nevidím do nevidím, přesčasy zadarmo)
- Citovat
- Upravit
@roba18 píše:
No jenže je rozdíl zájemce a použitelný zájemce.
Ano, to máte pravdu. Ale z těch sedmdesáti se dalo vybrat a také jsme si vybrali. Nabízeli jsme 30 tisíc hrubého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PapeJ píše:
Nojo, jenže to si hodíme nohy na stůl, kafíčko, cigárko, surfujem na netu a takhle to proflákáme do těch tří hodin a jdem domů…
Nevím, jak na ÚP, ale já jsem třeba byla u nás na matrice. Byl úřední den, po polední přestávce mělo být otevřeno. No, nebylo. Seděla jsem tam asi půl hodiny, když se přihnala matrikářka s plnými taškami z nákupu a ani se neomluvila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 to je běžné, kolegyně si dělali pauzy na UP jak chtěli. Sama vidím když tam jdu, tak jsme tam třeba ve 2 a čekáme hodinu než náš vezme a když už bere, tak na stole kávička, dortík atd…
Já tam dělat nemohla, poslouchat od,, zákazníků,, že kolegyně jsou svině, že jsou rádi, že tam jsem já, že to odsejpa, ale že když mají jít jinam tak čekají klidně i hodinu…
No samozřejmě kolegyně na mě posílali stížnosti, prý jim to,, kazím,,
zatímco já brala lidí, tak oni přesně kecani a kávička. Takže ANO běžné to tak dělají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat, zda je součástí Vaší práce i zvaní nezaměstnaných na schůzky? A jak takové hovory probíhají, zda chodí spis ochotně a nebo jsou na Vás do telefonu protivní?
Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit