Pohovor prodavačka pekařstvi kabat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pohovor prodavačka pekařstvi kabat
Dobrý den,
byl jste někdo na pohovoru u Kabáta na prodavačku? Vaše dojmy? ![]()
Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Yuzi píše:
Dobrý den,
byl jste někdo na pohovoru u Kabáta na prodavačku? Vaše dojmy?
Děkuju
Na pohovoru jsem nebyla, ale každý den chodím kolem jedné provozovny a jsou stále dvě stejné prodavačky. Z toho usuzuju, že to asi není úplně špatný zaměstnavatel, když se zamci nestřídají. V jiné se občas zastavím při návštěvě nemocnice a prodavačky vypadají v pohodě. Rozhodně nejsou tak ustvane jako v jiných podnicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 tak plat nabízejí velmi slušný
si myslím, že pokud je někdo shora vyloženě neprudí, spokojené být mohou
Spíš jsem myslela, jaké mají nároky při pohovoru..zatím jsem se u nich na stránkách nic moc nedočetla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi píše:
@roba18 tak plat nabízejí velmi slušnýsi myslím, že pokud je někdo shora vyloženě neprudí, spokojené být mohou
Spíš jsem myslela, jaké mají nároky při pohovoru..zatím jsem se u nich na stránkách nic moc nedočetla
No nároky, čekala bych, že chtějí někoho spolehlivého, čistého, slušného a alespoň s vychozenou ZŠ, aby uměl počítat. Plat co jsem viděla na stánku mají cca 35? Ale nepočítala bych, že vše bude ofiko a určitě tam budou nějaké provize z prodeje.
Kabát asi není úplně špatná firma, jsou na trhu dlouho a mají štěstí, že mají provozovny na dobrých místech. Jinak makačka to tam asi bude, ale asi lepší být na stánku u kabátů než za kasou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit