Práce nebo mimi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, já bych se šla na chvíli „odreagovat“ do práce, i finančně by vám to pomohlo a třeba za 2 roky uvidíš, na co si troufnete. Se 2 půjčkama, z toho navíc jedna přímo na jídlo, to bych do dalšího prcka nešla, ale musíte si to promyslet vy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já to vidím podobně. Asi bych taky teď do třetího mimča nešla. 2 půjčky jsou fakt dost. Asi bych si taky spíše našla práci nebo třaba do třetího jít můžeš a pak si nejspíš najít práci k mateřský, aby jste to vše utáhly.
- Citovat
- Upravit
Zdravím Vás všechny,
poslední dobou se mi do mysli vkrádá dilema. Je mi 33, manželovi 31. Na to, že jsem starší než on už nějak nehrajeme.
Máme 2 děti ve věku 7 a skoro 4 roky. Pořád ale cítím, že bych chtěla ještě třetí. Manžel by nebyl proti.
Co je momentálně problém, jsou finance. Přestěhovali jsme se konečně do svého a vzali si hypotéku. Ještě jsme se pořádně vycinkali z peněz při rekonstrukci, takže momentálně jsme nemohli ani vyjít s výplatou, vzali jsme si ještě půjčku v bance, abychom mohli vůbec za co žít. Jsem na mateřské do 4 let, což mi v prosinci končí. Začínám se dívat po nabídkách práce. Je fakt, že nastoupit do práce by byla po těch 7,5 letech příjemná změna. A přitom okukuju každý kočárek, rozplývám se a bojím se, že čím budu starší, tím víc si na mimi už netroufnu.
Nevím, jestli jsem to popsala dostatečně, ale aspoň jsem se vypovídala.
Děkuji Sindarela