Práce obkladačů.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
20.2.22 12:02

Nepřevzala bych to. Je to hnusná práce i na tu chatu. Natož to mít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.2.22 12:02

No, nic moc nepředvedli… Už jsem zažila že se obložená koupelna sundavala a materiál šel z pojistky „na blbost“ obkladace. Musí mít profesní pojistku.. Jestli máš 8 tydnu do porodu tak tahas za dost kratkej konec lana. Nevím odkud jsi, ale sehnat takhle rychle pricetnyho obkladace bude problém. Asi bych je donutila to co nejvíc opravit, bouchle vyměnit. Rozhodně to co vidím je fakt hnusná práce. Že ujede spara bych pochopila. Ale rozhodně okomentovala. Omlaceny dlazdicky bych jim omlatila o hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
20.2.22 22:09

@nuklear90 no teda, sice to není ještě dodělané, to pak vypadá líp - ale je to hrozně odfláknuté, a cena také :zed:
já jsem nedávno obkládala koupelnu a wc, koupelna ve tvaru T, takže spousta zdí, počítat se mi to teda nechce, obklad do výše 2,2o a wc je teda obloženo pouze do výše 1,50 - to panu obkladači zas teda nějak nevyšly obkladačky - ale jinak je to uděláno krásně, všechno sedí, umělecký dojem za 10 bodů - a cena práce byla 26.000,–- a to tenhle pan obkladač není zrovna nejlevnější,
takže nevím - začala bych přemýšlet, co jsem tatínkovi provedla, že ti dohodil tyhle předražené Pata a Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
20.2.22 22:10
@Verkahal píše:
No, nic moc nepředvedli… Už jsem zažila že se obložená koupelna sundavala a materiál šel z pojistky „na blbost“ obkladace. Musí mít profesní pojistku.. Jestli máš 8 tydnu do porodu tak tahas za dost kratkej konec lana. Nevím odkud jsi, ale sehnat takhle rychle pricetnyho obkladace bude problém. Asi bych je donutila to co nejvíc opravit, bouchle vyměnit. Rozhodně to co vidím je fakt hnusná práce. Že ujede spara bych pochopila. Ale rozhodně okomentovala. Omlaceny dlazdicky bych jim omlatila o hlavu.

no obávám se, že pokud jsou to „fušeráci“ tak žádnou pojistku na blbost mít nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
20.2.22 23:22

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.2.22 08:17

@nuklear90 Máte s nimi něco sepsaného? Protože pokud ne, tak se obávám, že se na to taky můžou z vysoka víšco. Ale ráda bych se pletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.2.22 08:28

Rodiče zrovna dělají komplet novou koupelnu. Predelavalo se vše, místo vany sprcha v jiném rohu místnosti, umyvadlo jinde, světlo taky, zásuvky… 2 týdny jim to trvá. Cenu nevím, ale po týdnu mají obložené zdi bez spár a mají to rovně, křížku použili podstatně více.
Upřímně. Pokud nemáte smlouvu, tak good luck s nějakou opravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42367
21.2.22 08:30

Teda 8o Muž se tím živí a měla bys vidět výraz, když jsem mu tuhle profi prácičku ukázala :mrgreen: tvrdí, že jsi troll a děláš si srandu, protože to přece není možný 8o 8o On teď dělá podkrovní koupelnu s retro obkladem, říká, že děsná fuška, zkosené stěny, všude trámy a geometrický vzor těch obkladů musí navazovat. A na ty vaše spary neměl slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.2.22 09:22

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.2.22 09:51

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
21.2.22 10:07
@nuklear90 píše:
@Murka Smlouva samozřejmě žádná není. Bylo to bráno přes rodinu a na doporučení mých rodičů. Pánové měli být velice precizní. Pánové jim dělali předělávky v koupelně, kterou jim zmršil zase jiný obkladač. Teď je pozdě bycha honit. Uvažuji nad tím, že už je sem nevezmu, ať si nechaj peníze. Představa, že umývám sprcháč a nemohu přejet rukou přes dva obklady aniž bych se sekla. :zed:

No to ani omylem, ať koukají vrátit peníze + zaplatit zničený materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.2.22 11:52

Tak bych jim navrhla dvě řešení. Buď vrátí peníze a zaplatí zničený materiál a nebo jim udělám takovou reklamu, že budou chodit kanálama a o práci nezavadí.

Já už jsem taky vyléčená z dohazování kohokoliv od známých. Nechali jsme na doporučení udělat dceři u truhláře postel na míru. No já bych to stloukla z prken lépe. Ani jsme ji nepřevzali. Prodal ji jinam a tam se třetí noc pod dvacetikilovým dítětem rozpadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42367
21.2.22 12:08
@Zumpa píše:
No to ani omylem, ať koukají vrátit peníze + zaplatit zničený materiál.

Souhlasím, ještě jsem nic horšího fakt neviděla. To bych to i já udělala líp. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
21.2.22 19:03
@nuklear90 píše:
Bohužel, spíš jsem blbec naletěla vlastní rodině. Určitě budou pánové argumentovat, že nebyl dokonale rovný podklad, ale v lednu se byli na koupelnu podívat, vše si změřili, ke všem stěnám i podlahám přikládali vodováhu. Nic nebyl problém. Navíc obklady i dlažba jsou rektifikované. :zed: :zed: :zed: teď jsem si všimla i lišt kolem oken, už chápu, proč tolik chtěli umělohmotné parapety, které jsem jim odmítla, že to v žádném případě. :zed:

Teda to je mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
21.2.22 19:14

Tak ty zářezy u oken jsou nejhorší. Zbytek bych řekla, že by snad i nějak zapatlají spárovačkou. Ale tedy je to na pováženou.
Já mám zmršené koupelky všechny, ale ty to máš o kousek vyšší hrůzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný