Práce omluvenka (co napsat)

Anonymní
28.6.21 05:57

Práce omluvenka (co napsat)

Zdravim, holky chci se zeptat včera večer bohužel jsem musela jet do nemocnice protože jsem měla velké bricha a zad a oni si mě tam přes noc nechali a já mám dneska jít do práce na 8h ale bohužel tam nebudu moct dorazit neboť pan doktor říkal ze si mě bude muset ještě prohlidnout a pak mě pustí když vše bude v poradku.
Jsem teď necelej měsíc nová v práci a nevím jak to napsat do sms poradil by mi někdo mám strach ze mužů přijít o oraci :think: :( což bych nerada práce mě baví. Dekuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33763
28.6.21 06:00

Tak lepší bude asi zavolat, pokud to ale nejde, tak do sms napiš, že jsi byla hospitalizovaná, z důvotu toho a toho. V nemocnici ti jistě dají potvrzení, že jsi tam opravdu byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.6.21 06:14

Do práce žádnou omluvenku rozhodně nepotřebuješ. Nemají nárok vědět s cim marodis. Prostě bych řekla že jsem byla se zdravotními komplikacemi akutně hospitalizována.

• Citovat
  • Upravit
65279
28.6.21 06:16
@mackA159 píše:
Do práce žádnou omluvenku rozhodně nepotřebuješ. Nemají nárok vědět s cim marodis. Prostě bych řekla že jsem byla se zdravotními komplikacemi akutně hospitalizována.

No ovšem pote musi dodat neschopenku (obrazně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 06:22

@vokishka no to je jasný už jsem mu nakonec psala a vystavi mi v nemocnici papír protože neschopenkq na jeden den nejde

• Citovat
  • Upravit
26872
28.6.21 07:01
@Anonymní píše:
@vokishka no to je jasný už jsem mu nakonec psala a vystavi mi v nemocnici papír protože neschopenkq na jeden den nejde

Pak propustka na dobu nezbytne nutnou, anebo den dovolene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
28.6.21 07:08

Proč by nešla neschopenka na jeden den? Dle mě ti klidně můžou vystavit i tu. A pokud by byl problém, že jeden den ne, tak ať přidají neděli a už mají dva dny. Do práce bych každopádně zavolala a řekla, že jsme v nemocnici a snad mě dneska pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
28.6.21 07:15

Vždycky zavolat, než tu zprávu přečtou to potrvá a když jsi nová, tak to teď neudělá moc dobrý dojem.
Jsi hospitalizována a ještě dnes nebo zítra jim dáš vědět co a jak se bude dít.
Sama nevíš co ti zatím je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
28.6.21 07:17

Mně normálně enschopenku na jeden den vystavili, šla jsem na zákrok a normálně jsem měla pouze v pátek neschopenku, to ti řekli v té nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
28.6.21 07:35
@Sany80s píše:
Mně normálně enschopenku na jeden den vystavili, šla jsem na zákrok a normálně jsem měla pouze v pátek neschopenku, to ti řekli v té nemocnici?

Asi tak, nehlede na to, ze ji prijaly vcera a dnes evidentně taky donprace nemuze, takze uz jsou to minimalne 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.6.21 08:08
@Anonymní píše:
@vokishka no to je jasný už jsem mu nakonec psala a vystavi mi v nemocnici papír protože neschopenkq na jeden den nejde

Neschopenka na jeden den urcite jde. Jednou rano jsem se probudila uplne otekla kvuli alergii a moje prakticka lekarka mi na ten jeden den napsala neschopenku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí