Práce pouze v noci – dá se to vydržet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
8.10.25 14:45

Práce pouze v noci

Zdravím všechny.
Dostala jsem nabídku práce na noční doplňování zboží v jednom velkém obchodním řetězci. Pracovní doba 22-06. V obchodě pracuji už teď, takže na doplňování zboží atd jsem zvyklá. Akorát by to bylo bez lidí :D
Dá se to jen práce v noci? Dopoledne mám možnost spát, nikdo doma nebude minimálně do 14 hodin :D
A pak předpokládám, že budou klasická celodenní volna. Plat je tedy pro mě velmi dobrý plus příplatky za noční hodí také dost. Šli byste do toho? Bylo by to jen cca na rok dva…potřebuji teď více peněz a noční by zas pro mě byla dobrá v tom, kdyby děti marodily (což je už měně, ale stane se). A mohla bych nastoupit hned.
Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8295
8.10.25 14:48

Dočasně bych do toho asi šla, trvale určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64838
8.10.25 15:01

Zkusit to můžeš. Já tak chvíli pracovala a zjistila jsem, že prostě přes den neumím spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.10.25 15:18

Výpověď lze dát kdykoli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.10.25 15:18

Já ne, neusnula bych pak přes den bez prášku na spaní. Ale to musíš vědět ty, jak na tom jsi, jsou lidi, kteří jsou schopni usnout bez problému kdykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.10.25 15:29
@Sofie2013 píše: Více

Já problém se spaním nemám. Spala bych furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
8.10.25 15:34
@janulicek89 píše: Více

zkus to, já třeba noční miluju, přes den spím a odpoledne jsem s dcerou, ale zase jsem nikdy nedělala pouze noční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.25 15:40

Musíš to zkusit. Jinak to nezjistíš. Znám lidi, co to tak dělají X let a dobrý. Vyhovuje jim to. Já to dělala 2 roky a stačilo. Někdo dopoledne funguje a spí před noční. Někdo chodí spát hned po noční. Musíš zjistit co vyhovuje Tobě.
Přišlo mi to lepší než točení směn. To mi přišlo pro organismus náročnější.

• Citovat
  • Upravit
17154
8.10.25 16:40

Dlouhodobě určitě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
8.10.25 17:04

Vydrzet se da v zasade vse. Ovsem zdrave to neni, jsou na to i studie, prace v noci zvysuje rizika snad vsech chorob vcetne rakoviny a kardiovaskularnich chorob. Ovsem, nekdo to delat musi, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
8.10.25 18:02

Jo, šla bych do toho..super, že se to nijak nemění a je to jen 8h směna..
Manžel má krátký dlouhý, 14dni denní a 14 dní noční 12tky, má problém přes den spát a pak si to otočit..ale pracuje tak už asi 15 let.
Spí většinou 8/9-13 a pak 14-17 a jede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
8.10.25 18:10

Já třeba udělám víc práce v noci, mám na to víc klidu, nikdo nevolá a tak… ovšem fyzická práce nevím, no.. dočasně to určitě zkus a ukončit to přece ve zkušebce můžeš hned, tak o nic nejde, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.10.25 18:26

Já na noční nejsem stavěná a jak tu někdo psal, taky jsem nebyla schopna po noční usnout bez prášku. Zakladatelko, krátkodobě bych to na tvém místě možná zkusila - peníze, volné dny atd. Ale z dlouhodobého hlediska většině lidí noční způsobují zdravotní, psychické i fyzické potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
8.10.25 18:47

Znam paní, co tak pracovala roky. I s dítětem. Dite ráno vypravil tatínek do školky, ona se vyspala, odpoledne malou vyzvedla ona, byli doma s rodinou a v 9 odjela do práce. Byla spokojena.
Me to přijde lepší než treba 12 hodinové směny denní/ noční. Kdyz už si zvykneš, jedeš ve stejnem režimu porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
8.10.25 19:14
@janulicek89 píše: Více

Ahoj,

a ztratíš něco tím, že to zkusíš? Asi bych to vyzkoušela. Já jsem dělala noční na veterině a tam to bylo docela drsný - ve 3 ráno mi bylo už tak špatně, klepala jsem se a padal mi cukr i když jsem se najedla - tělo si prostě říkalo o spánek. Ale já jsem měla docela těžké služby - uklízely se sály, kotce, čistily se i ordinace, do toho péče o psy, zvedání pohotovostního telefonu, venčení psů, vypisování papírů - prostě se jelo nonstop a do toho někdy kolaboval pes, oživovalo se, apod. a to byl i psychický tlak…

Ale já u sebe vím, že noční neumím :mrgreen: Nicméně zkusila bych to, kdyby se o nic nehrálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat