Sháním práci u zvířat, víte o něčem?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.10.25 19:51

Práce se zvířaty- nabídka

Zdravím :) Jsem už poměrně zoufalá.. sháním práci u zvířat (bakalář, obor biologie) bohužel v žádných nejbližších zoo (až na prahu) žádné chovatele neshání, stejně tak ani v záchranných stanicích. Jsem ochotná se za prací přestěhovat z Vysočiny k Brnu, Praze, Olomouci, Ostravě a dál. Dělat ošetřovatelku hospodářským zvířatům se mi moc nechce, nedělám si iluze nad tím, jak to tam chodí a jak je se zvířaty zacházeno. Veterinárních asistentek je hodně, když jsem odpovídala na inzeráty, tak vždy upřednostnili vystudovaného člověka s praxí. Co jiného mi tedy prosím zbývá? Je to asi hloupý výkřik do tmy, to uznávám, ale zvířata jsou můj celý život a nedokážu si představit dělat něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2311
5.10.25 20:07

No a nechceš těm hospodářským zvířatům trochu zlepšit život právě ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35430
5.10.25 20:09

Vezmi cokoliv aby jsi měla praxi. Zkušební doba jsou 4 měsíce, pokud by se neskytlo něco jinýho můžeš ze dne na den odejít. Ne vždy můžeme dělat to co chceme. Vítej v dospělém světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.10.25 20:17

Mít tento obor, tak se ucházím o práci v zahraničí, kde v tomto oboru nabízí daleko více zajímavějších uplatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.10.25 20:42

Zayferus.cz hledaji pomoc na akce s dravymi ptaky, ochocenymi ptaky. Jezdi po cele republice. Nevim jak je to s platbou.

Zkousela jsi mini zoo? Obcas taky shani nekoho na vypomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
5.10.25 21:02

Znám ženu, která má obor biologie vystudovaný na VŠ - celý život je nezaměstnaná, protože žádná ZOO ji nechce, teda 2 roky pracovala v cestovce, je jí 42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.10.25 21:39

Co treba dodelat si magistra a pedagogicke minimum? Potom muzes jit ucit biologii a podobne predmety na zemedelku stredni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.25 22:03

Bohužel vystudovany Bc. obor biologie není žádné terno. :nevim: Buď vezmeš cokoliv jiného i klidně mimo obor nebo třeba můžeš pokračovat na magistra + ped. vzdělání. Nicméně uplatnit se jen jako učitel bioly může být taky těžké. Jinak plat v těch zoo je opravdu nízký, těsně nad minimální mzdou, a to často inzerují, že chtějí VŠ, plynulou angličtinu a spoustu dalších požadavků…

• Citovat
  • Upravit
75907
5.10.25 22:29

@admin - to se vám zase „podařilo“ přepsat název diskuse - slečna HLEDÁ práci se zvířaty, ona se neptá, jak to tam chodí :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105278
5.10.25 22:34
@jejjej píše: Více

ona chce pracovat se zvířaty, jestli jsem to dobre pochopila ne vyučovat biologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
5.10.25 22:36
@Venetia píše: Více

no - ale jestli takovou práci najde :nevim: to je jak hledat jehlu v kupce sena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.10.25 22:41

@Venetia ano ale s magistrem by mohla jit alespon ucit, ziskat kontakty na lidi v oboru, casem ke zviratum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105278
5.10.25 22:53
@stinga píše: Více

to verim…taky to byl můj sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
5.10.25 22:54
@Venetia píše: Více

jo, chce pracovat se zvířaty a bude pracovat s dětmi,
no občas to i tak jaksi vyjde nastejno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
5.10.25 23:04
@stinga píše: Více

Biologie prece nejsou jen zvířata. Teda nevim jaj v CR ale tady to ma široký záběr

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat