Sháním práci u zvířat, víte o něčem?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No a nechceš těm hospodářským zvířatům trochu zlepšit život právě ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vezmi cokoliv aby jsi měla praxi. Zkušební doba jsou 4 měsíce, pokud by se neskytlo něco jinýho můžeš ze dne na den odejít. Ne vždy můžeme dělat to co chceme. Vítej v dospělém světě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mít tento obor, tak se ucházím o práci v zahraničí, kde v tomto oboru nabízí daleko více zajímavějších uplatnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zayferus.cz hledaji pomoc na akce s dravymi ptaky, ochocenymi ptaky. Jezdi po cele republice. Nevim jak je to s platbou.
Zkousela jsi mini zoo? Obcas taky shani nekoho na vypomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám ženu, která má obor biologie vystudovaný na VŠ - celý život je nezaměstnaná, protože žádná ZOO ji nechce, teda 2 roky pracovala v cestovce, je jí 42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co treba dodelat si magistra a pedagogicke minimum? Potom muzes jit ucit biologii a podobne predmety na zemedelku stredni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel vystudovany Bc. obor biologie není žádné terno.
Buď vezmeš cokoliv jiného i klidně mimo obor nebo třeba můžeš pokračovat na magistra + ped. vzdělání. Nicméně uplatnit se jen jako učitel bioly může být taky těžké. Jinak plat v těch zoo je opravdu nízký, těsně nad minimální mzdou, a to často inzerují, že chtějí VŠ, plynulou angličtinu a spoustu dalších požadavků…
- Citovat
- Upravit
@admin - to se vám zase „podařilo“ přepsat název diskuse - slečna HLEDÁ práci se zvířaty, ona se neptá, jak to tam chodí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jejjej píše: Více
ona chce pracovat se zvířaty, jestli jsem to dobre pochopila ne vyučovat biologii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
no - ale jestli takovou práci najde
to je jak hledat jehlu v kupce sena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia ano ale s magistrem by mohla jit alespon ucit, ziskat kontakty na lidi v oboru, casem ke zviratum…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše: Více
jo, chce pracovat se zvířaty a bude pracovat s dětmi,
no občas to i tak jaksi vyjde nastejno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Biologie prece nejsou jen zvířata. Teda nevim jaj v CR ale tady to ma široký záběr
- Citovat
- Upravit
Zdravím
Jsem už poměrně zoufalá.. sháním práci u zvířat (bakalář, obor biologie) bohužel v žádných nejbližších zoo (až na prahu) žádné chovatele neshání, stejně tak ani v záchranných stanicích. Jsem ochotná se za prací přestěhovat z Vysočiny k Brnu, Praze, Olomouci, Ostravě a dál. Dělat ošetřovatelku hospodářským zvířatům se mi moc nechce, nedělám si iluze nad tím, jak to tam chodí a jak je se zvířaty zacházeno. Veterinárních asistentek je hodně, když jsem odpovídala na inzeráty, tak vždy upřednostnili vystudovaného člověka s praxí. Co jiného mi tedy prosím zbývá? Je to asi hloupý výkřik do tmy, to uznávám, ale zvířata jsou můj celý život a nedokážu si představit dělat něco jiného.