Dávka v nezaměstnanosti

1
1.10.25 08:41

Dávka v nezaměstnanosti

Dobrý den bohužel jsem se ocitla na úřadu práceod 1.8.2025 a požádala jsem o dávku v nezaměstnanosti zjistila jsem že dávka byla schválena tprve 24.9 a byla jsem na úřadu práce 29.9 zjistit v čem problém že do teď ještě jsem neobdržela žádnou dávku ták mně paní za přepážkou řekla že to dělala 25.9 a poslala to a mělo by mně to přijít 29.9 nebo následující den 30.9 vůbec mně to nepřišlo opět znovu kontaktovala úřad práce 30.9 a řekli mně že peníze byly poslané 29.9 dnes je 1.10 nemám podporu prakticky ta tři měsíce jsem matka samoživitel bohužel manžel mně zemřel před několika lety a já zůstala samá a potřebují peníze chtěla jsem zeptát kdy chodí na účet dávka v nezaměstnanosti úřad práce po každé mně krmí zítřkami a já čekám za srpen září a teď už i říjen dávku :(

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33682
1.10.25 08:48

@bedrich1 Vydrž, jestli opravdu peníze byly poslané jak ti řekla, tak dnes max zítra je budeš mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
1.10.25 10:56

@bedrich1 Zas brzdi… Na zpracovani podpory je 30 dnu a pak dalsich 30 dnu na vyplacení, takže reálně je zpoždění maximálně jeden den a to pro davku za srpen, za zarijovou maji jeste cca mesic cas a o říjnové nema smysl se aktualne vubec bavit.
Takže se ani omylem o zadne 3 davky nejedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat