Práce přes agenturu a exekuce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce přes agenturu a exekuce
Ahoj, potřebuji radu. Moje mamina začala pracovat pod agenturou v jedné firmě a bohužel má 2 exekuce (nejsou to žádné velké částky). Nevíte někdo, kolik se jí bude měsíčně strhávat z výplaty nebo případně, jak to můžeme vypočítat a jestli ta částka bude pořád stejná.
Moc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak strhavat se ji bude, kolik si domluvi splatky a jestli na to exkutor vubec pristoupi
Jak mame vedet kolik?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Tak strhavat se ji bude, kolik si domluvi splatky a jestli na to exkutor vubec pristoupiJak mame vedet kolik?
Myslela jsem právě, jestli není přesně určeno kolik % mzdy jí musí zůstat a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka.nova25 píše:
Myslela jsem právě, jestli není přesně určeno kolik % mzdy jí musí zůstat a tak
Musí jí zůstat životní minimum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
Musí jí zůstat životní minimum.
Aha, takže to, že musí platit nájem a další věci agenturu zajímat nebude? :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě jí poradí exekutor, dle nezabavitelného minima jde najít dost informací na netu
- Citovat
- Upravit
Agenturu to zajímat nemusí.
A exekutora taky ne.
Buď jí někdo pomůže, nebo si musí najít spolubydlící.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka.nova25 Bude se jí strhávat měsíčně ze tolik, aby jí ze mzdy zůstalo nezabavitelné minimum. Jestli je sama, tak kolem 9.223,–, ale těžko řict přesně, protože to ovlivňuje výše mzdy, před.. nebo nepřednostní pohl… Částka stejná samozřejmě nebude, protože vyšší mzda, tím vyšší splátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše:
Agenturu to zajímat nemusí.
A exekutora taky ne.
Buď jí někdo pomůže, nebo si musí najít spolubydlící.
spolubydlet s někým o kom vím že má exekuci bych fakt nešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka píše:
@Terezka.nova25 Bude se jí strhávat měsíčně ze tolik, aby jí ze mzdy zůstalo nezabavitelné minimum. Jestli je sama, tak kolem 9.223,–, ale těžko řict přesně, protože to ovlivňuje výše mzdy, před.. nebo nepřednostní pohl… Částka stejná samozřejmě nebude, protože vyšší mzda, tím vyšší splátky.
No bydlí se sestrou mojí (16 let) a s tátou
tak nevím jestli se pak to minimum nějak zvyšuje :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka.nova25 Ano, to je pak samozřejmě vyšší o cca 4.500,–. Ale nelze to brát jako fakt. Důvody proč jsem už uvedla výše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka.nova25 Proč řešíš agenturu? Je fuk, jestli pracuje přes agenturu nebo napřímo. Zaměstnavatel jí strhne přesně tolik, kolik bude chtít (a dle zákona bude smět) exekutor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka.nova25 a když je to málo co to zaplatit najednou at má klid?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezka.nova25 Omlouvám se, napsala je chybně 4.500,–, ale je to o cca 3.000,–víc, započítala jsem předtím 2 děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit