Práce prodavačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
7.1.14 21:29
@Škurana píše:
Rustina je zadana? To ani nevim, ale musi na tom neco byt, holka se ji ma jako povinny predmet.

jj zase se rozmacha(hlavne v obchodni svere)…my ji meli na gymplu…

• Citovat
  • Upravit
Imane
7.1.14 21:29

@1.zizi Ty jsi Arménka? :potlesk: :potlesk: :potlesk: Miluju tu zemi. Doufám, že ji někdy navštívím, někdy. Ty kostely, kláštery, ta příroda, jazyk… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.1.14 21:30
@Imane píše:
@1.zizi Ty jsi Arménka? :potlesk: :potlesk: :potlesk: Miluju tu zemi. Doufám, že ji někdy navštívím, někdy. Ty kostely, kláštery, ta příroda, jazyk… :pankac:
;)
  • Citovat
  • Upravit
4854
7.1.14 21:32

@1.zizi armenstina? To jsou nejaci Indove, nebo kde se timhle jazykem mluvi? Rekni mi neco, nikdy jsem tenhle jazyk neslysela :lol:.Ty blaho, slysim to poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.1.14 21:33

@Škurana :lol: :mrgreen:
Arménie je přeci stát a tam mluví arménsky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1598
7.1.14 21:33

Zakladatelko a jakto že tam nemáš i ranní směnu, to budeš mít pořád odpolední směny. Jinak billa je moc fajn, tak přeju at se daří a dlouho nerozmýšlej at ti to nevyfoukne někdo jiný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
7.1.14 21:34
@Imane píše:
@1.zizi Ty jsi Arménka? :potlesk: :potlesk: :potlesk: Miluju tu zemi. Doufám, že ji někdy navštívím, někdy. Ty kostely, kláštery, ta příroda, jazyk… :pankac:

Ty znas dokonce tu zemi??No ja cumim.Ja znam akorat okoli naseho baraku a cestu do obchodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.1.14 21:35
@Škurana píše:
Ty znas dokonce tu zemi??No ja cumim.Ja znam akorat okoli naseho baraku a cestu do obchodu :zed:

Sama nepiju, ale vím, že mají prý skvělá vína a je tam slavná hora Ararat, kde přistál po potopě Noe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4854
7.1.14 21:36
@Imane píše:
@Škurana :lol: :mrgreen:
Arménie je přeci stát a tam mluví arménsky :mrgreen:

Ty blaho, no to je trapas, ale jo, jak jsi to napsala, tak jsem si to uvedomila. Takze ja jsem zase z Negramotova, tesi me :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 21:36
@Škurana píše:
Ty znas dokonce tu zemi??No ja cumim.Ja znam akorat okoli naseho baraku a cestu do obchodu :zed:

je to maly stat pod Araratem a nejstarsi krestanska zeme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.14 21:37

Právě že jen směna 11-17.30h, řekl mi že s touhle prac. dobou nejde hýbat, že to je právě ta mezisměnna.

• Citovat
  • Upravit
Imane
7.1.14 21:37
@1.zizi píše:
je to maly stat pod Araratem a nejstarsi krestanska zeme…

Však říkám, že tak krásné kostely a kláštery jsem snad neviděla. :palec:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.1.14 21:38
@Škurana píše:
Ty blaho, no to je trapas, ale jo, jak jsi to napsala, tak jsem si to uvedomila. Takze ja jsem zase z Negramotova, tesi me :pankac:

taky bych o nem nevedela, kdybych se tam nenarodila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
7.1.14 21:38
@1.zizi píše:
taky bych o nem nevedela, kdybych se tam nenarodila :mrgreen:

Nevěřím :lol:

• Citovat
  • Upravit
4854
7.1.14 21:39

@Imane jo,Noe znam, ale proto, ze prevazel zviratka, ktere miluju, ale kde s nima pristaval tak to sem fakt nevedela, az ted no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat