Práce prodavačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@1.zizi Ty jsi Arménka?
Miluju tu zemi. Doufám, že ji někdy navštívím, někdy. Ty kostely, kláštery, ta příroda, jazyk… ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi armenstina? To jsou nejaci Indove, nebo kde se timhle jazykem mluvi? Rekni mi neco, nikdy jsem tenhle jazyk neslysela
.Ty blaho, slysim to poprve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko a jakto že tam nemáš i ranní směnu, to budeš mít pořád odpolední směny. Jinak billa je moc fajn, tak přeju at se daří a dlouho nerozmýšlej at ti to nevyfoukne někdo jiný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Imane píše:
@1.zizi Ty jsi Arménka?![]()
![]()
Miluju tu zemi. Doufám, že ji někdy navštívím, někdy. Ty kostely, kláštery, ta příroda, jazyk…
Ty znas dokonce tu zemi??No ja cumim.Ja znam akorat okoli naseho baraku a cestu do obchodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Škurana píše:
Ty znas dokonce tu zemi??No ja cumim.Ja znam akorat okoli naseho baraku a cestu do obchodu
Sama nepiju, ale vím, že mají prý skvělá vína a je tam slavná hora Ararat, kde přistál po potopě Noe ![]()
- Citovat
- Upravit
@Imane píše:
@Škurana![]()
Arménie je přeci stát a tam mluví arménsky
Ty blaho, no to je trapas, ale jo, jak jsi to napsala, tak jsem si to uvedomila. Takze ja jsem zase z Negramotova, tesi me ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Škurana píše:
Ty znas dokonce tu zemi??No ja cumim.Ja znam akorat okoli naseho baraku a cestu do obchodu
je to maly stat pod Araratem a nejstarsi krestanska zeme…
- Citovat
- Upravit
Právě že jen směna 11-17.30h, řekl mi že s touhle prac. dobou nejde hýbat, že to je právě ta mezisměnna.
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
je to maly stat pod Araratem a nejstarsi krestanska zeme…
Však říkám, že tak krásné kostely a kláštery jsem snad neviděla. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Škurana píše:
Ty blaho, no to je trapas, ale jo, jak jsi to napsala, tak jsem si to uvedomila. Takze ja jsem zase z Negramotova, tesi me
taky bych o nem nevedela, kdybych se tam nenarodila ![]()
- Citovat
- Upravit
@1.zizi píše:
taky bych o nem nevedela, kdybych se tam nenarodila
Nevěřím ![]()
- Citovat
- Upravit
@Imane jo,Noe znam, ale proto, ze prevazel zviratka, ktere miluju, ale kde s nima pristaval tak to sem fakt nevedela, az ted no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj zase se rozmacha(hlavne v obchodni svere)…my ji meli na gymplu…