Práce v administrativě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Luc-1
24.1.21 17:41

@Hanula1212 ona ma mene firem. Staci ji kdyz si vydela cca 20-25 tis mesicne a fakt ma klid. Ale to muze byt nenarocnosti firem mela zdravotni problemy a fakt peclive si vybirala jakou praci vezme a jakou ne protoze klid je pro ni priorita. Takze ano ZL nezaruci ze se bude nudit ale dokaze si svoji praci korigovat, muze prijmout nebo odmitnout co chce. A diky muzi financne nestradaji takze se honit nemusi… nikdy se ji nestava ze ji davaji podklady pozde protoze ona tyto lidi nebere a ppkud maji tendence rekne at si najdou nekoho jineho… takze to urcite jde ale je to.neco za neco jako u kazdeho ZL ona ma diky nemoci jine priority

Jinak jak jsem psala vyse, tak fakt nechapu ze to lidi povazuji za jednoduchou praci. Ja kdyz vidim prazdniny a nulove dovolene nasi ucetni konci nam fr v lete, jak nestoha, jak musi vsecky hlidat, tak vim ze bych na to nemela

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.21 20:28
@Amassakoul píše:
S bakalarem z jazyka na poště, to mi přijde úplně stejně zbytečně jako to uklízení.
Co nějaká asistentka brigadne nebo na půl úvazku? Musíš nutné pracovat v tom městě? Třeba s prací na částečný úvazek by se dalo dojíždět i do blízkého okolí.

No však já bych ráda nějakou asistentku, sekretářku, fakturantku nebo nazvěme to jak chceme. Ale nevěřím si. Vidíš to tady - jestli umíš perfektně technické názvosloví, jazyk C1, nejlépe víc, Excel dokonale, apod. Ne, fakt neumím všechno perfektně. Ale současně si myslím, že nejsem úplně marná, přece se neucházím o pozici manažera zeměkoule. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.21 20:35
@Anonymní píše:
Ahoj, holky, mejte taky trochu nadhled a selskeho rozumu… Klidne prace existuji napric vsemi obory, nezalezi ale vubec na tom co konkretne delas, ale na stesti, firme a dannem miste… At jsi urednik, ucetni, ucitelka, procesni inzenyr. Na jednom oddeleni muzes makat od nevidim do nevidim a na druhem se šťárat v nose… Hlavne, to ti fakt nikdo nerekne.. Pojd k nam, my tu nedelame nic… :mrgreen: Takze…Ja radim, otevrit jobs, zadat administrativa a vytrvat..
Ja po skole… 2 jazyky, vyborne dovednosti MS Office, komunikativni otevrena vsemu moznemu. Mam rada zapřah (proste mit porad co delat v praci) jsem mela problem praci najit.. Nakonec me prijali do dvou praci… Sla jsem automotiv.. Byla tam 3 roky nez jsem bylauplne vystavena z prescasu ap…
Chtela jsem proste zmenu a okolnosti mi nabidly praci na uřadě… Na urade to mas taky vselijake.Ja mam fakt pohodu oproti automotiv.. Nudim se.. kolegove z jinych oddeleni maji papiry od zeme po strop a odchazi z prace v 18hod… Fakt zalezi…
Horsi vec je, ze na urade jazyky nepouzijes a pujdou do kytek… na urade je hrozny plat a jakmile do nej jednou vkrocis, uz te nikde nepozvou ani na pohovor.. :pankac: Takze zvaz

Co přesně na úřadě potřebuješ, abys pro ně byla zajímavá? O jazyk ani o plat mi nejde. Chci stabilní práci s rozumnou pracovní dobou v okolí bydliště. Práci v klidu považuji za rozumnou práci bez nabízení nesmyslných produktů a stresu z nadřízeného - viz call centra, pojišťovnictví apod. Nepotřebuji a hlavně ani nechce se v práci šťourat v nose. Ale nepotřebuju splňovat nějaký pyramidový systém.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.21 21:03

Ještě jednou pro upřesnění, já nehledám práci, ve které se budu nudou houpat na židli a v žádném případě si nemyslím, že to účetní dělají. Ale v žádném případě nepůjdu někam do call centra nebo pyramidy pojišťovnictví, abych každý den byla ve stresu s navoláváním zákazníkům s nesmyslnými produkty. To fakt radši půjdu někam doplňovat zboží. Jen se ptám, co třeba ještě během rodičáku zlepšit, jestli třeba máte zkušenosti, díky čemu člověk má větší šance na takové pozice. Myslím si, že toho na nějakou průměrnou pozici nejsem úplně marná, současně ale fakt neumím programovat a nerozumím bankovnictví nebo strojírenství. Nemusíte tady do mě kopat, jak jsem naivní, díky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2949
1.2.21 02:36
@Anonymní píše:
No však já bych ráda nějakou asistentku, sekretářku, fakturantku nebo nazvěme to jak chceme. Ale nevěřím si. Vidíš to tady - jestli umíš perfektně technické názvosloví, jazyk C1, nejlépe víc, Excel dokonale, apod. Ne, fakt neumím všechno perfektně. Ale současně si myslím, že nejsem úplně marná, přece se neucházím o pozici manažera zeměkoule. :zed:

No v
Excel se dá naučit poměrně rychle, na většině pozic je hlavní pro vyberko vlookup a kontingencka, často ani to ne. Jazyk umíš. Názvosloví je podle oboru.
Hlas se na ta místa, která tě zajímají a po pár vyberkach zjistíš, co od tebe firmy reálné chtějí. Teď je to s prací těžší, pokud nemáš praxi v oboru, takže hlavní je to nevzdávat i po pár neuspesich. A taky si zkusit říct o zpětnou vazbu, pokud tě nevyberou. Často ti přijde email, že vybrali vhodnejsiho kandidáta, ale už nevíš, jestli je to protože má příslušné vzdělání a řekl si treba o min peněz, nebo protože si prostě líp sedli s nadřízeným lidsky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat