Práce v lékárně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
22.11.17 15:32
@Ou píše:
Pokud chcete být lékárník, tak je potřeba mít vystudovanou farmacii.
Pokud chcete dělat laboranta a nebo farmaceutického asistenta, tak na to jsou specializované střední školy a nebo vyšší odborné.

Pokud vám práce s informacemi zjevně moc nejde (proč proboha nepoužijete google a ptáte se na mamaserveru), doporučuju zůstat jen u nějakého bylinářství a spol.

Na to specializované vzdělání nepotřebujete a nenesete zodpovědnost za to, že prodáváte placebo a nebo když poradíte rodičům, že mají vysadit inzulin, protože jejich těžce nemocné dítě má cukr jen na mozku…
:zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.11.17 16:11
@katuska84 píše:
@Ou to je vysoce kvalifikovana odpoved.. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

výborně - máte nějaký jediný podložený argument, který by moje tvrzení vyvrátil?

tedy že na farmaceuta člověk potřebuje vysokou školu, na asistenta a laboratna střední se specilaizací a na šarlatánství nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115730
22.11.17 16:17
@Ou píše:
výborně - máte nějaký jediný podložený argument, který by moje tvrzení vyvrátil?tedy že na farmaceuta člověk potřebuje vysokou školu, na asistenta a laboratna střední se specilaizací a na šarlatánství nic?

je nezbytně nutné na zakladatelku útočit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
22.11.17 17:00

@Ou tedy ráda jsem si četla vaše podněty co se týče psychických problémů, a měla vás za chytrou a vzdělanou. Ale to, co předvádíte v poslední době v diskusích bych od vás nečekala. Jste jízlivá, povýšená, přechytralá, mnohdy sarkastická a ironická. Alespoň ve vašem písemném projevu. Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 18:05

.

Příspěvek upraven 22.11.17 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 18:07

@Ou mila pani muzu vas ujistit ze at me tahne na 40 googlit umim, jen me leckdy prijde lajcka rada take dulezite - tot vse a snad uz chapete
jdu prozkoumat vas profil, neb vy asi diskuze nezakladate (jste mistr ve vyhledavani informaci) a jen teda prispivate, no holt jste chytra zena :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 18:08

@aiwwa presne tak, ja nechapu ze vzdy diskuze sklouznou k jinemu temate jen kuli jizlivym poznamkam, ja uz se je naucila ignorovat - to je vyhoda internetove anonymity. dekuji vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.11.17 18:48

@mumisek79 dalkove muzes studovat na farm. asistenta, napr. v Jihlave. Je to myslim na 3 roky s frekvenci jeden prodlouzeny vikend mesicne. Delalo to nekolik mych znamych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 18:56

@Ijen dekuji, bydlim v praze - ale uz jsem po necem koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie