Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ou píše:
Pokud chcete být lékárník, tak je potřeba mít vystudovanou farmacii.
Pokud chcete dělat laboranta a nebo farmaceutického asistenta, tak na to jsou specializované střední školy a nebo vyšší odborné.Pokud vám práce s informacemi zjevně moc nejde (proč proboha nepoužijete google a ptáte se na mamaserveru), doporučuju zůstat jen u nějakého bylinářství a spol.
Na to specializované vzdělání nepotřebujete a nenesete zodpovědnost za to, že prodáváte placebo a nebo když poradíte rodičům, že mají vysadit inzulin, protože jejich těžce nemocné dítě má cukr jen na mozku…
@katuska84 píše:
@Ou to je vysoce kvalifikovana odpoved..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
výborně - máte nějaký jediný podložený argument, který by moje tvrzení vyvrátil?
tedy že na farmaceuta člověk potřebuje vysokou školu, na asistenta a laboratna střední se specilaizací a na šarlatánství nic?
@Ou píše:
výborně - máte nějaký jediný podložený argument, který by moje tvrzení vyvrátil?tedy že na farmaceuta člověk potřebuje vysokou školu, na asistenta a laboratna střední se specilaizací a na šarlatánství nic?
je nezbytně nutné na zakladatelku útočit?
@Ou tedy ráda jsem si četla vaše podněty co se týče psychických problémů, a měla vás za chytrou a vzdělanou. Ale to, co předvádíte v poslední době v diskusích bych od vás nečekala. Jste jízlivá, povýšená, přechytralá, mnohdy sarkastická a ironická. Alespoň ve vašem písemném projevu. Škoda.
@Ou mila pani muzu vas ujistit ze at me tahne na 40 googlit umim, jen me leckdy prijde lajcka rada take dulezite - tot vse a snad uz chapete
jdu prozkoumat vas profil, neb vy asi diskuze nezakladate (jste mistr ve vyhledavani informaci) a jen teda prispivate, no holt jste chytra zena ![]()
@aiwwa presne tak, ja nechapu ze vzdy diskuze sklouznou k jinemu temate jen kuli jizlivym poznamkam, ja uz se je naucila ignorovat - to je vyhoda internetove anonymity. dekuji vam
@mumisek79 dalkove muzes studovat na farm. asistenta, napr. v Jihlave. Je to myslim na 3 roky s frekvenci jeden prodlouzeny vikend mesicne. Delalo to nekolik mych znamych.
@Ijen dekuji, bydlim v praze - ale uz jsem po necem koukala