Práce v lékárně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12067
22.11.17 14:09

Práce v lékárně

Dobrý den, od malička toužím pracovat v lékarně. Muj život se ale ubiral jinou cestou a pracovala jsem vzdy v hotelu. Mam vysokou školu.
Teď bych mela ve svem zivote par veci zmenit a napadlo me ze i treba tu praci.
Muzete me nekdo napsat jake je pozadovane vzdelani pro praci v lekarne, zdali pripadne existuji nejake kurzy ci na jakou VS se mam obratit.
budu vam vdecna za prakticke informace, hezek odpoledne andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
22.11.17 14:10

VŠ farmacie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 14:13

Tusis jak moc je to narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
22.11.17 14:14

Jak je psáno již nahoře, je to VŠ farmacie a jedná se o docela těžkou školu. Pokud vím, není ani možné studovat dálkově, je to denní studium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.11.17 14:15

Bud farm. Laborant, ale ty maji nizsi platy kolem 20cky. Nebo Mgr. Na farmacii. Tam uz maji 40.000+ a pristup maji ke vsemu. K michani leku, vydavani leku na predpis apod. To studium je jedno z nejnarocnejsich u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 14:17

Hmmm tak to uz mam asi smolika, tahne me na 40 a denni studium si dovolit rozhodne nemuzu. dekuju vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
22.11.17 14:21

@mumisek79 kamarádka lékárnice o sobě říká, že je studovaná prodavačka (v nadsázce :-) ), to ti ale asi náladu nezvedne, když je to tvůj sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 14:23

@Elishka1 ale i tak dik. takhle to zni jednoduse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.17 14:24

Kurz opravdu ne, musíš vystudovat VŠ. Nicméně tyhle informace najít ti zabere asi 3 vteřiny na googlu. Např. Farmaceutická fakulta UK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
22.11.17 14:25

@radkka jj vim, chtela jsem prakticke informace. Googlove zdatna jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.17 14:30
@mumisek79 píše:
@radkka jj vim, chtela jsem prakticke informace. Googlove zdatna jsem

Je to hezká práce, ale studium jedno z nejnáročnějších, však si uvědom, jaká je náplň jejich práce, oni opravdu jen nepodávají krabičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.11.17 14:34

Pokud chcete být lékárník, tak je potřeba mít vystudovanou farmacii.
Pokud chcete dělat laboranta a nebo farmaceutického asistenta, tak na to jsou specializované střední školy a nebo vyšší odborné.

Pokud vám práce s informacemi zjevně moc nejde (proč proboha nepoužijete google a ptáte se na mamaserveru), doporučuju zůstat jen u nějakého bylinářství a spol.

Na to specializované vzdělání nepotřebujete a nenesete zodpovědnost za to, že prodáváte placebo a nebo když poradíte rodičům, že mají vysadit inzulin, protože jejich těžce nemocné dítě má cukr jen na mozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
22.11.17 14:47

Kamarádka má střední školu obor farmaceutický laborant (to bylo za nás, jsem přibližně stejně stará jak ty, nevím, jak je to dnes) a dělá v lékárně, ale může být pouze u léků bez předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
22.11.17 14:48

@Ou to je vysoce kvalifikovana odpoved.. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
22.11.17 14:53
@Ou píše:
Pokud chcete být lékárník, tak je potřeba mít vystudovanou farmacii.
Pokud chcete dělat laboranta a nebo farmaceutického asistenta, tak na to jsou specializované střední školy a nebo vyšší odborné.

Pokud vám práce s informacemi zjevně moc nejde (proč proboha nepoužijete google a ptáte se na mamaserveru), doporučuju zůstat jen u nějakého bylinářství a spol.

Na to specializované vzdělání nepotřebujete a nenesete zodpovědnost za to, že prodáváte placebo a nebo když poradíte rodičům, že mají vysadit inzulin, protože jejich těžce nemocné dítě má cukr jen na mozku…

8o 8o 8o Tys tu chyběla. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová