Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to přípravek na detoxikaci. Měla jsem ho také. Spíš jsem měla stolici tmavou a pořád jsem odhlenovala.
Ano, je to detoxikace, podle stolice aspoň poznáš, že funguje
. Měla jsem to také tak.
@Mallorka píše:
Je to přípravek na detoxikaci. Měla jsem ho také. Spíš jsem měla stolici tmavou a pořád jsem odhlenovala.
Pomohlo ti to na to odhleneni? Jsem zahlenena uz rok. Mam i jine potize.
@histep Tak to už jsem detoxikovaná až na půdu
![]()
@Mallorka jj, tmavší je, to ano. A jde to doslova samo ![]()
@Verun83 Jo a ještě mě vlastně začaly bolet klouby a někde jsem snad četla, že když se dodržuje slabý pitný režim (já piju docela málo), tak všechny ty fujtajbly se usazují X let v kloubech a tím Cytosanem se nastartuje jejich odbourávání, tak tajně doufám, že to je taky z toho ![]()
@Verun83 ano. Ja ho nela predepsany od doktorky cinske mediciny. Rikala, ze jsem silne zshlenena.
Švagr mi říkal, že jsem tuberacka, a ze to je nechutny. Opravdu jsem pořád vyhlenovala a dost se mi ulevilo.
Ahoj holky
.
. Je to tím, jak se tělo čistí? Jinak mě nic nebolí, nemám křeče, ani jiné problémy. Baštim pořád stejně, nehubnu. Jen to ráno je vždycky takový rychlejší krok
.
Poprosim o anonym, je to trochu choulostivá věc.
Chci se zeptat, jestli některá užíváte Cytosan od firmy Energy? Já jsem začala před týdnem a od té doby každé ráno vždy ve stejnou dobu letim na WC s tím, že je to trochu řidší (pardon, nevím, jak to jinak popsat)
Předem díky za zkušenosti a přeju krásnej den