Práce v noci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zamlada jsem chodívala na noční směny na hlavní poštu, třídění dopisů a balíků-docela dobře to utíkalo- jen nevím s tim dojizdenim, jestli by to pro tebe nebylo moc casove a financne narocne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já už to dělám patnáct let. těžký to není a nejlepší podmínky jsou u hranic, dělaj si i svoje kurzy a někde nabízej i ubytování. je to ale nejlepší pro mladý, bezdětný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majča píše:
já už to dělám patnáct let. těžký to není a nejlepší podmínky jsou u hranic, dělaj si i svoje kurzy a někde nabízej i ubytování. je to ale nejlepší pro mladý, bezdětný.
No nasadila jsi mě brouka do hlavy
teď si budu chtít udělat kurz.
- Citovat
- Upravit
@Lacenka píše:
jej díky za tipy, ale j ak již bylo řečeno já jsem děsně škaredá a tlustá, takže krupiérka v kasinu či jiná taková práce by asi nebyla pro mě![]()
Ta recepční zní dobře, ale…já umím jenom česky a to ještě ne moc dobře![]()
Do obchodu se nehrnuUž jsem se za svého života nadoplňovala zboží dost a dost. Jsem vyučená prodavačka s maturitou na provoz obchodu a půlkou pajdáku
Ta operátorka taxislužby zní dost dobře, ale to asi spíš tak v Praze ne? Nebo jezdí taxíkem i normální lidi?
já teda nikdy nejela a asi ani neznám nikoho kdo by jezdil
![]()
Lacenko: znas nekoho ¨kdo jezdi taxikem
.Nerikam ze to vyuzivame pravidelne ale semtam jo pac nam nic jineho nezbyva. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám v ústavu pro postižený a mám většinou noční směny. Denní třeba jenom tři za měsíc, zbytek noční dvanáctky. Třeba v domově důchodců by to taky šlo, domluvit se jenom na noční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tágem taky nejezdím, ale taxislužba s centrálou snad bude v každém větším městě
Zkus zagůglit taxi nonstop a nějak se jim vnutit - ono tu noční hned tak někdo dělat nechce, třeba budou rádi, že jim ty jejich stávající nebudou v noci muset ![]()
Jo hele a máš aspoň sexy hlas? Můžeš dělat třeba takovou tu společnici po telefonu
To jako zas není nic tak děsnýho a nemravnýho, osobně bych to brala spíš, než doplnovat zboží v hypáči
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadla me taky ta krupierka a pak jeste hlidat deti jinejm,co potrebuji makat
Jinak ja krupierku taky delala a sla bych znovu.Akorat my mely problem s dyskama,vse se muselo odevzdavat ![]()
- Citovat
- Upravit
Případně ještě různá call centra s nepřetržitým provozem, například mobilní operátoři, kartové centrum, banky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj vysněný job by bylo testování erotických pomůcek
Pěkně doma,člověk se nenadře
a četla jsem,že si dokonce jedna ženská příjde ročně na několik stovek tisíc korun
no neber to
A v Anglii jedna dokonce přez 3/4 mega za rok,to by byl job
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak spousta nápadů už padla. Já jen přidám, pekárny jedou přes noc a různá zdravotnická a sociální zařízení. Jo ještě práce na vrátnici. Dělala jsem různé noční (pošta, pekárna, úklid na stavbách) a je to děs. Nakonec jsem makala jako sestra na nočních.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tak hlidani deti lidem, co musi do prace? o nekom bych vedela ![]()
- Citovat
- Upravit
@janinečka píše:
Ahoj Ladi,
já dělala v noci pokladní v kasinu.
si to můžeš dovolit s postavičkou jak ze žurnálu, jsi vyloženě repre tip, což se o mě říct moc nedá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvetinka56 píše:
Co tak hlidani deti lidem, co musi do prace? o nekom bych vedela
Hele a ty půjdeš do práce v noci
14.5. máme zápis do Mš, jestli chceš takřka 100% jistotu že ti Míšu někam vezmou tak neváhej, místa je tu dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lacenka píše:
Hele a ty půjdeš do práce v noci14.5. máme zápis do Mš, jestli chceš takřka 100% jistotu že ti Míšu někam vezmou tak neváhej, místa je tu dost
Hm a vzali by ho i od ledna? ![]()
- Citovat
- Upravit