Práce v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
30.3.12 17:34

Zamlada jsem chodívala na noční směny na hlavní poštu, třídění dopisů a balíků-docela dobře to utíkalo- jen nevím s tim dojizdenim, jestli by to pro tebe nebylo moc casove a financne narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.3.12 17:35

já už to dělám patnáct let. těžký to není a nejlepší podmínky jsou u hranic, dělaj si i svoje kurzy a někde nabízej i ubytování. je to ale nejlepší pro mladý, bezdětný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.3.12 17:37
@Majča píše:
já už to dělám patnáct let. těžký to není a nejlepší podmínky jsou u hranic, dělaj si i svoje kurzy a někde nabízej i ubytování. je to ale nejlepší pro mladý, bezdětný.

No nasadila jsi mě brouka do hlavy :zed: teď si budu chtít udělat kurz.

• Citovat
  • Upravit
24320
30.3.12 17:37
@Lacenka píše:
jej díky za tipy, ale j ak již bylo řečeno já jsem děsně škaredá a tlustá, takže krupiérka v kasinu či jiná taková práce by asi nebyla pro mě :mrgreen: :lol:
Ta recepční zní dobře, ale…já umím jenom česky a to ještě ne moc dobře :oops: :lol:
Do obchodu se nehrnu :think: Už jsem se za svého života nadoplňovala zboží dost a dost. Jsem vyučená prodavačka s maturitou na provoz obchodu a půlkou pajdáku ;) Ta operátorka taxislužby zní dost dobře, ale to asi spíš tak v Praze ne? Nebo jezdí taxíkem i normální lidi? :oops: já teda nikdy nejela a asi ani neznám nikoho kdo by jezdil :think: :oops:

Lacenko: znas nekoho ¨kdo jezdi taxikem :lol: .Nerikam ze to vyuzivame pravidelne ale semtam jo pac nam nic jineho nezbyva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.3.12 17:41

Dělám v ústavu pro postižený a mám většinou noční směny. Denní třeba jenom tři za měsíc, zbytek noční dvanáctky. Třeba v domově důchodců by to taky šlo, domluvit se jenom na noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.3.12 17:47

Já tágem taky nejezdím, ale taxislužba s centrálou snad bude v každém větším městě :nevim: Zkus zagůglit taxi nonstop a nějak se jim vnutit - ono tu noční hned tak někdo dělat nechce, třeba budou rádi, že jim ty jejich stávající nebudou v noci muset :nevim:
Jo hele a máš aspoň sexy hlas? Můžeš dělat třeba takovou tu společnici po telefonu :mrgreen: To jako zas není nic tak děsnýho a nemravnýho, osobně bych to brala spíš, než doplnovat zboží v hypáči :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
30.3.12 17:54

Napadla me taky ta krupierka a pak jeste hlidat deti jinejm,co potrebuji makat :mrgreen: Jinak ja krupierku taky delala a sla bych znovu.Akorat my mely problem s dyskama,vse se muselo odevzdavat :roll:

• Citovat
  • Upravit
101531
30.3.12 18:22

Případně ještě různá call centra s nepřetržitým provozem, například mobilní operátoři, kartové centrum, banky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.3.12 18:55

Můj vysněný job by bylo testování erotických pomůcek :mrgreen: Pěkně doma,člověk se nenadře :P a četla jsem,že si dokonce jedna ženská příjde ročně na několik stovek tisíc korun 8o no neber to :mrgreen: A v Anglii jedna dokonce přez 3/4 mega za rok,to by byl job :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
30.3.12 18:57

Ahoj,
tak spousta nápadů už padla. Já jen přidám, pekárny jedou přes noc a různá zdravotnická a sociální zařízení. Jo ještě práce na vrátnici. Dělala jsem různé noční (pošta, pekárna, úklid na stavbách) a je to děs. Nakonec jsem makala jako sestra na nočních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
30.3.12 19:51

Ahoj Ladi,
já dělala v noci pokladní v kasinu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
30.3.12 19:52

Co tak hlidani deti lidem, co musi do prace? o nekom bych vedela ;)

• Citovat
  • Upravit
18651
30.3.12 20:31
@janinečka píše:
Ahoj Ladi,
já dělala v noci pokladní v kasinu. :palec:

si to můžeš dovolit s postavičkou jak ze žurnálu, jsi vyloženě repre tip, což se o mě říct moc nedá ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.3.12 20:32
@kvetinka56 píše:
Co tak hlidani deti lidem, co musi do prace? o nekom bych vedela ;)

Hele a ty půjdeš do práce v noci ;) 14.5. máme zápis do Mš, jestli chceš takřka 100% jistotu že ti Míšu někam vezmou tak neváhej, místa je tu dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
30.3.12 20:36
@Lacenka píše:
Hele a ty půjdeš do práce v noci ;) 14.5. máme zápis do Mš, jestli chceš takřka 100% jistotu že ti Míšu někam vezmou tak neváhej, místa je tu dost ;)

Hm a vzali by ho i od ledna? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat