Práce v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18651
30.3.12 17:07

práce v noci

Napište mi prosím co všechno - v jakých provozech se dá pracovat v noci? Pomalinku ( fakt hodně pomalinku :mrgreen: ) si začínám mapovat terén a přemýšlím co všechno by se dalo dělat v noci. Neb naše dětičky prostě jiného pečovatele přes den mít nikdy nebudou a budu i jako zaměstnaná muset pokrýt veškeré rýmečky,kašlíky a prázdniny. V noci jsem již několikrát za mlada pracovala, nedělá mi to větší problém. Dělala jsem v sodovkárně, čokoládovně, pekárně a drůbežárně ( ale to bylo vše v Olomouci, nebo Brně, teď bydlíme jinde). Kde dál se dělá noční? Jo vynechme „společnice“ :mrgreen: jsem šťastně vdaná a děsně ošklivá :mrgreen: :lol: :lol: Děkuji za nápady a inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
30.3.12 17:12

@Lacenka
Muzes jit napriklad doplnovat zbozi.Ale pak ruzne fabriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.3.12 17:15

Napadá mě dělat doplňovače v hypáči, např. některá Tesca mají nonstop. Dále operátorku taxislužby, noční recepční v hotelu, no ještě si snad vzpomenu.
Máš můj obdiv, mě by to zabilo :roll: . Já dělala akorát tu noční recepční a to jsme jěště mohli chrnět, když došli všichni hosti na penzion. Prachy nicmoc už tehdá.
Anebo se nechat zaměstnat jako pokusná osoba někde ve spánkové laboratoři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.3.12 17:16

Oba pracujeme v kasinu jako krupiéři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.3.12 17:18
@Majča píše:
Oba pracujeme v kasinu jako krupiéři :)

To chci taky dělat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
81
30.3.12 17:21

Ahoj já jsem dělala asi 3roky v PNS třídíš noviny a časáky na stánky a už nikdy víc makačka za minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.3.12 17:22

Anebo dělej DJku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
30.3.12 17:22

Noční na benzinkách,doplnování zboží,ten krupier,to musí být super job :palec: Jinak pak ta pekárna nebo vyhazovačku v baru :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
30.3.12 17:23

Já dělám noční recepci, taky fajn práce, bez dřiny. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
30.3.12 17:24

krupiéřina už není, co bejvala, ale pořád je to super s tím hlídáním. jeden dopoledne spí a druhej funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.3.12 17:29

jej díky za tipy, ale j ak již bylo řečeno já jsem děsně škaredá a tlustá, takže krupiérka v kasinu či jiná taková práce by asi nebyla pro mě :mrgreen: :lol:
Ta recepční zní dobře, ale…já umím jenom česky a to ještě ne moc dobře :oops: :lol:
Do obchodu se nehrnu :think: Už jsem se za svého života nadoplňovala zboží dost a dost. Jsem vyučená prodavačka s maturitou na provoz obchodu a půlkou pajdáku ;) Ta operátorka taxislužby zní dost dobře, ale to asi spíš tak v Praze ne? Nebo jezdí taxíkem i normální lidi? :oops: já teda nikdy nejela a asi ani neznám nikoho kdo by jezdil :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.3.12 17:29
@Majča píše:
krupiéřina už není, co bejvala, ale pořád je to super s tím hlídáním. jeden dopoledne spí a druhej funguje :)

A je to těžké se to vše naučit??a hlavně pochopit?

• Citovat
  • Upravit
18651
30.3.12 17:30
@Gina108 píše:
Anebo dělej DJku :mrgreen:
:mrgreen: jako že bych pouštěla Plíhala, Kameloty a Nohavicu…NO to by bylo terno :pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.3.12 17:31

Jo a vyhazovačku taky asi nemůže dělat hora gelovýho sádla ne? ;)

Dejte třeba tip jaké ty fabriky dělají noční?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.3.12 17:33

V Kauflandu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat