Práce v noci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce v noci
Napište mi prosím co všechno - v jakých provozech se dá pracovat v noci? Pomalinku ( fakt hodně pomalinku
) si začínám mapovat terén a přemýšlím co všechno by se dalo dělat v noci. Neb naše dětičky prostě jiného pečovatele přes den mít nikdy nebudou a budu i jako zaměstnaná muset pokrýt veškeré rýmečky,kašlíky a prázdniny. V noci jsem již několikrát za mlada pracovala, nedělá mi to větší problém. Dělala jsem v sodovkárně, čokoládovně, pekárně a drůbežárně ( ale to bylo vše v Olomouci, nebo Brně, teď bydlíme jinde). Kde dál se dělá noční? Jo vynechme „společnice“
jsem šťastně vdaná a děsně ošklivá
Děkuji za nápady a inspiraci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lacenka
Muzes jit napriklad doplnovat zbozi.Ale pak ruzne fabriky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadá mě dělat doplňovače v hypáči, např. některá Tesca mají nonstop. Dále operátorku taxislužby, noční recepční v hotelu, no ještě si snad vzpomenu.
Máš můj obdiv, mě by to zabilo
. Já dělala akorát tu noční recepční a to jsme jěště mohli chrnět, když došli všichni hosti na penzion. Prachy nicmoc už tehdá.
Anebo se nechat zaměstnat jako pokusná osoba někde ve spánkové laboratoři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem dělala asi 3roky v PNS třídíš noviny a časáky na stánky a už nikdy víc makačka za minimum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noční na benzinkách,doplnování zboží,ten krupier,to musí být super job
Jinak pak ta pekárna nebo vyhazovačku v baru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krupiéřina už není, co bejvala, ale pořád je to super s tím hlídáním. jeden dopoledne spí a druhej funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jej díky za tipy, ale j ak již bylo řečeno já jsem děsně škaredá a tlustá, takže krupiérka v kasinu či jiná taková práce by asi nebyla pro mě
![]()
Ta recepční zní dobře, ale…já umím jenom česky a to ještě ne moc dobře
![]()
Do obchodu se nehrnu
Už jsem se za svého života nadoplňovala zboží dost a dost. Jsem vyučená prodavačka s maturitou na provoz obchodu a půlkou pajdáku
Ta operátorka taxislužby zní dost dobře, ale to asi spíš tak v Praze ne? Nebo jezdí taxíkem i normální lidi?
já teda nikdy nejela a asi ani neznám nikoho kdo by jezdil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majča píše:
krupiéřina už není, co bejvala, ale pořád je to super s tím hlídáním. jeden dopoledne spí a druhej funguje
A je to těžké se to vše naučit??a hlavně pochopit?
- Citovat
- Upravit
@Gina108 píše:
Anebo dělej DJku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a vyhazovačku taky asi nemůže dělat hora gelovýho sádla ne? ![]()
Dejte třeba tip jaké ty fabriky dělají noční?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit