Práce v Norsku

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
21.6.24 09:20

Práce v Norsku

Ahoj, chtěl bych se představit.

Jsem kluk z vesnice, 22let. Mým životním snem bylo odcestovat do Norska, což se mi taky 3 roky zpátky podařilo a já si za 2 týdny udělal k této severské zemi obrovský vztah. Od té doby tam jezdím každý rok a užívám si krásu přírody, milých lidí a kultury.

Letos na mě čeká další cesta a mě napadlo, že by nebylo na škodu, objevit tuto zemi ještě více a zkusit si zde najít nějaké zaměstnání.
Jsem čerstvě po škole, mám maturitu z technickém oboru a ještě rok studia anglického jazyka se zakončeným certifikátem FCE(B2). Norštinu jsem studoval pouze půl roku a zvládám několik frází, vět s jednodušší slovní zásobou, ale určitě se nebráním dalšímu studiu.
Jako letní brigádník jsem už od 15let. Pracoval jsem jako Kuchař, zedník, zahradník, instalatér, operátor skladu a samozřejmě několik měsíců i v rámci školy jako pracovník v kovovýrobě. Práce se nebojím, rád zkouším nové věci a poznávám nové lidi.

Kdyby se zde našel někdo, kdo již třeba v Norsku žije nebo má zkušenosti a byl by ochoten mi poradit s výběrem zaměstnání, jak zvládnout papírování a co vše zařídit, bude velice rád. Každá rada je vítaná. Děkuji

Omlouvám se za nestandartní diskuzi, zkouším vše, co jde ;)

S pozdravem

Miky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
21.6.24 09:34

Já teda bohužel neporadím, ale Norsko je kraasne, vysoko na mém seznamu zemí kam se určitě musím podívat. Přeju ať ti to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
21.6.24 21:16

Manžel žil a pracoval v Norsku 5 let, než jsme se poznali. Zkusím se ho zítra zeptat, jestli by se ti neozval. Každopádně Norsko miluje a život tam si chválil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat