Důležité pracovní rozhodnutí... Část 2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Důležité pracovní rozhodnutí... Část 2
Ahoj, zdravím vás všechny po nějaké době. Budu navazovat na moji diskuzi z minula, odkaz zde: https://www.emimino.cz/…nuti-525891/
Po schůzi s vedením se mi nepovedlo získat to, co jsem chtěl. Byl jsem pouze vyzván, ať podám nabídku, kde napíšu, co jsem schopen dělat a jaké peníze chci. Ještě nepřišla správná chvíle, tak jsem si se šéfem nad tím ještě takto nesedl, ale přišla za mnou moje nadřízená a přinesla mi dodatek ke smlouvě, že už jsem oficiálně asistent účetního a obchodního oddělení a k tomu mi dala i mzdový výměr, kde byla stejná částka jako na původní smlouvě. Jelikož je tu v pátek naposledy tak na mě tlačí, že to potřebuje mít podepsané, tak jsem to furt oddaloval, protože se mi nelíbí, že bych měl mít furt stejně peněz i když mi tu roli oficiálně změnili.
Pracovní smlouva mi končí 31.8.2024, takže si říkám, že to teď teda podepíšu a peníze budu řešit až při jednání o prodloužení smlouvy, ale zas nechci, aby si mysleli, že jsem si to rozmyslel, a že mi stačí to, kolik mám.
Co bych měl dělat? Mám své nadřízené říct, že to podepisovat nechci a říct ji proč, nebo ji to mám podepsat a řešit peníze až ona odejde? Nebo mám jít s tím dodatkem rovnou k mému šéfovi (CEO firmy)?
Prosím o radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!