Kurz kosmetičky, kadeřnice, nehtařky

Angryj
20.6.24 11:04

Kurz kosmetičky, kadeřnice, nehtařky

Ahoj, chtěla bych se vás zeptat, zda si myslíte, že se dá v takových službách ještě uchytit?
Dělám kancelářskou práci a chodí mi cca 24 tisíc čistého. Hrozně mě ta práce nudí protože, nemám ráda stereotyp a tak nějak postupně zjišťuji, že potřebuji něco v čem můžu být kreativní a v čem si budu řídit, tak trochu čas sama. V práci jsem většinou od rána do 16 a večer si to stejně pouštím a pracuji téměř každý den protože daný obsah práce nejde stihnout za 8 hodin, které mi platí. Přemýšlím nad kurzem kadeřnice, kosmetičky nebo nehtařky. Vím, že by mě bavilo vše (nejméně asi ta nehtařka), ale jak se říká peníze vládnou světu a tak se ptám je reálné si vydělat v tomto oboru víc než si vydělávám teď po odečtení všech nákladů a socka a zdrávka? Práce v kanclu mě čím dál více ubíjí a chtěla bych si dělat začít kurz takto při práci a pokud bych si udělala kurz nehtařky nebo kosmetičky, tak bych si udělala z jedné místnosti v baráku „salónek“, kde bych si brala klienty nejdříve po práci a pokud by se to rozjelo, tak bych práci v kanclu opustila. Ale vůbec nevím například, jak se takový klienti shání? Co myslíte? Děkuji Vám všem za každou odpověd :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35799
20.6.24 11:47

Takže o podnikání nevíš nic, ani si neumíš najít základní informace a zjistit kolik budeš muset vydělávat. Co musí taková provozovna splňovat. A kde najít klientelu je asi nejvtipnější otazka.
Tak ti asi radim se do toho nepouštět a realizovat se v něčem jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
20.6.24 12:41

Jestli te to laka tak si ten kurz udelej a tam ti potřebné informace reknou. Pokud te to bude bavit a budes v tom dobra, je sance na uspech. Podnikani je vzdycky riziko, ale kdyz to nezkusis a budes nad tim jen premyslet, tak nikdy neprijdes na to jestli bys byla dobra nebo ne. Poloz si otazku - co muzes ztratit kdyz to nezkusis? Maximalne si budes muset najit jinou praci a prijdes o penize cos do toho vrazila, to neni konec sveta. Za zkousku to podle me stoji, lidi by meli delat to co je bavi a dneska ty moznosti jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat